iPhone 16 Pro : Με αποθήκευση έως 2 TB

iPhone 16 Pro : Με αποθήκευση έως 2 TB

Η Apple θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη σειρά iPhone 16 Pro .Η πρώτη είναι το μέγεθος της οθόνης- στις 6,3 ίντσες στο 16 Pro και στις 6,9 ίντσες στο 16 Pro Max. Ακόμη, και τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν πάνελ OLED Micro Lens Array (MLA). Αυτό θα παρέχει βελτιωμένη απόδοση φωτεινότητας και ακόμη καλύτερες γωνίες θέασης από τα συμβατικά πάνελ OLED.

Το iPhone 16 Pro θα χρησιμοποιήσει το τσιπ A18 Pro της Apple μαζί με 8 GB RAM. Η άλλη μεγάλη προσθήκη είναι η επιλογή αύξησης του αποθηκευτικού χώρου στα 2TB, από το όριο του 1TB στα iPhone προηγούμενης γενιάς.

Θα υπάρξουν και αποκλειστικές λειτουργίες AI στα μοντέλα 16 Pro . Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε κάποια ενσωμάτωση με την Apple που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Και τα δύο τηλέφωνα φέρεται να λάβουν ένα νέο υπερευρυγώνιο φακό 48MP.

Το 16 Pro Max αναμένεται να αποκτήσει μπαταρία 4.676 mAh σε σύγκριση με την κυψέλη 4.441 mAh στο 15 Pro Max. Σε συνδυασμό με την υποτιθέμενη εξοικονόμηση απόδοσης από το νέο chipset θα βοηθούσε το 16 Pro Max να φτάσει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από οποιοδήποτε iPhone.

Το 16 Pro αναμένεται να χρησιμοποιεί μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του. Πιθανό με κυψέλη χωρητικότητας 3.355 mAh (13,02 Wh) που στεγάζεται σε μεταλλικό βραχίονα για βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας.

5 thoughts on “iPhone 16 Pro : Με αποθήκευση έως 2 TB

  1. Δεν χρειάζεστε 2 TB σε ένα iPhone- εκτός εάν είσαι επαγγελματίας . Αλλά εάν είστε επαγγελματίας, δεν χρησιμοποιείτε iPhone για φωτογραφίες Οπότε τα 2TB για ποιο λόγο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *