Google : Θέλει οι κάτοχοι υπολογιστών Windows 11  να μετακινηθούν στο ChromeOS Flex

Google : Θέλει οι κάτοχοι υπολογιστών Windows 11 να μετακινηθούν στο ChromeOS Flex

Η εταιρεία ερευνών αγοράς Canalys εκτιμά ότι περίπου 240 εκατομμύρια υπολογιστές θα μπορούσε να πάει σε χώρους υγειονομικής ταφής μετά τον Οκτώβριο του 2025 . Αυτό θα γίνει με το τέλος των Windows 10. H Google θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό .

H Microsoft υπενθυμίζει στους χρήστες στα Windows 10 να αλλάξουν λειτουργικό . Η τελευταία προσπάθεια να είναι ένα διαφημιστικό βίντεο που εξηγεί τα οφέλη από την αναβάθμιση.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι δεν θα είναι όλοι οι υπολογιστές επιλέξιμοι για την αναβάθμιση. Αυτοί που δεν πληρούν τις απαιτήσεις συστήματος θα παραμείνει στις 10 και έτσι, δεν θα εξυπηρετείται πλέον.

Πολλοί τέτοιοι οικιακοί χρήστες έχουν μετακομίσει στα Windows 11 χρησιμοποιώντας κόλπα παράκαμψης. Όσοι διαθέτουν πολύ παλιό υλικό πιθανότατα δεν θα μπορούν να το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Η Google θέλει να υπενθυμίσει σε αυτούς τους χρήστες σχετικά με το ChromeOS Flex. Η Google κυκλοφόρησε το ChromeOS Flex στο κοινό τον Ιούλιο του 2022 .

Το ChromeOS Flex είναι βασικά ένα ελαφρύ λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο δωρεάν για λήψη και θα παρέχονται ενημερώσεις ασφαλείας. Ωστόσο, εάν θέλετε να εκτελέσετε εφαρμογές Android, δεν μπορείτε, καθώς δεν είναι το ίδιο πράγμα με το ChromeOS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *