Apple iPhone SE 2025 : Έρχεται

Apple iPhone SE 2025 : Έρχεται

Η Apple φαίνεται ότι η εταιρεία φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο iPhone SE μέσα το 2025. Αυτό επαναλαμβάνει σήμερα μια νέα έκθεση από την Κορέα.

Το επόμενο iPhone SE θα έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν είχε προηγουμένως . Θα είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη OLED. Όλα τα προηγούμενα μοντέλα iPhone SE ήταν εξοπλισμένα με οθόνες LCD.

Τρεις κατασκευαστές οθονών αγωνίζονται επί του παρόντος για τις παραγγελίες της Apple για το επόμενο iPhone SE. Η Samsung να προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή ανά πάνελ των 30 $, η BOE να προσφέρει τιμή 35 $, ενώ η Tianma πήγε με $40. Κανένας δεν έχει κερδίσει ακόμη το συμβόλαιο. Η Apple θέλει μόλις 20 $ ανά πάνελ, επομένως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμη.

Τα πάνελ που θα χρησιμοποιηθούν στην επόμενη SE θα είναι παρόμοια με αυτά που εμφανίζονται στο iPhone 13 και iPhone 14. Θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών με ανάλυση 1170×2532, μέγιστη φωτεινότητα 1.200 nit και ίσως ακόμη και γυαλί Ceramic Shield στην κορυφή .

Τόσο η Samsung Display όσο και η BOE έχουν εξασφαλίσει καλές αποδόσεις για αυτά τα πάνελ. Η Tianma δεν είναι σοβαρός υποψήφιος καθώς η τεχνολογία της υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το πλεονέκτημα της Samsung είναι ότι κατασκεύαζε τα πάνελ του iPhone 14, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία για αυτό ή ακόμα και το υπάρχον απόθεμα πάνελ, αν υπάρχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *