Apple AirPods Pro : Με νέα ονομασία;

Apple AirPods Pro : Με νέα ονομασία;

Η Apple εξετάζει ένα άλλο όνομα για την σειρά Apple AirPods Pro. Δείτε ποια είναι η πιθανή ονομασία…

Εναλλακτικό όνομα προτάθηκε από τουλάχιστον ένα μέλος της ηγετικής ομάδας της Apple . Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει την επωνυμία AirPods Pro καθώς πολλοί υπάλληλοι δεν ήταν ευχαριστημένοι με αυτό.

Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η Apple είχε συμπεριλάβει το “Extreme” στην επωνυμία των προϊόντων της. Η Apple κυκλοφόρησε τον δρομολογητή Wi-Fi υψηλής απόδοσης που ονομάζεται AirPort Extreme το 2003.

Το AirPods Pro κυκλοφόρησε το 2019 . Η Apple πρόσθεσε άκρες αυτιών σιλικόνης στα ακουστικά και λειτουργίες όπως η Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (ANC).

Κυκλοφόρησε την 2η γενιά AirPods Pro το 2022 και τα αναβάθμισε με υποστήριξη USB-C, αντοχή στη σκόνη και ήχο χωρίς απώλειες το 2023. Τα AirPods Pro επόμενης γενιάς της Apple ενδέχεται να διαθέτουν παρακολούθηση θερμοκρασίας και δοκιμές ακοής.

Το επίθημα “Pro” ευθυγραμμίζεται με το σχέδιο ονομασίας της Apple, το οποίο έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια. Η Apple χρησιμοποιεί την επωνυμία Pro για να διαφοροποιήσει τα τυπικά και τα προηγμένα προϊόντα της, όπως το iPhone Pro, το MacBook Pro κ.λπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *