Windows 11 : Χρήση των  smartphone Android τους ως κάμερες web

Windows 11 : Χρήση των  smartphone Android τους ως κάμερες web

Η Microsoft παρέχει μια μεγάλη νέα δυνατότητα για τους Windows Insiders. Εντοπίστηκαν στις εκδόσεις προεπισκόπησης των Windows 11 πριν από πολλούς μήνες. Το λειτουργικό σύστημα της Microsoft σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone Android ως κάμερα web υψηλής ποιότητας.

Οι κάμερες στους σύγχρονους φορητούς εξακολουθούν να απέχουν πολύ από αυτό που προσφέρουν τα φθηνά smartphone Android. Όσοι θέλουν μια καλύτερη κάμερα web θα έπρεπε είτε να αγοράσουν μια διακριτή κάμερα είτε να χρησιμοποιήσουν λογισμικό τρίτων κατασκευαστών για να μετατρέψουν τα smartphone τους σε κάμερες web. Με τη σημερινή ενημέρωση για τα Windows Insiders, τα Windows 11 μπορούν να χρησιμοποιούν εγγενώς τη συσκευή σας Android ως κάμερα web.

Οι Windows Insiders μπορούν να συνδέσουν τα τηλέφωνά τους με τον υπολογιστή τους . Έτσι, θα μπορούν να απολαμβάνουν πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας με τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ καμερών, παύσης της ροής και εφαρμογής εφέ στη συσκευή. Επιπλέον, δεν χρειάζονται καλώδια—η εμπειρία λειτουργεί ασύρματα μέσω Wi-Fi. Όταν χρησιμοποιείτε ένα smartphone ως κάμερα web, τα Windows 11 θα σας παρουσιάσουν μια ειδική γραμμή εργαλείων . Αυτή θα περιέχει πρόσθετες επιλογές για εναλλαγή κάμερας, παύση βίντεο, ενεργοποίηση HDR και πολλά άλλα. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε την μπαταρία της συσκευής σας.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την δυνατότητα, ενημερώστε την εφαρμογή Link to Windows στην έκδοση 1.24012 ή νεότερη. Επιπλέον, το τηλέφωνό σας θα πρέπει να εκτελεί Android 9.0 ή νεότερη έκδοση. Μετά από αυτό, μεταβείτε στον υπολογιστή σας Ρυθμίσεις > Bluetooth & Συσκευές > Κινητές συσκευές, επιλέξτε “Κινητές συσκευές,” και επιτρέψτε στον υπολογιστή σας να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σας Android. Μετά από αυτό, τα Windows 11 θα σας ζητήσουν να εγκαταστήσετε μια ενημέρωση για το Cros Device Experience Host.

8 thoughts on “Windows 11 : Χρήση των  smartphone Android τους ως κάμερες web

  1. Για τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (DSLR) εξακολουθείτε να χρειάζεστε το δικό σας λογισμικό της μάρκας φωτογραφικών μηχανών. Κρίμα!!! θα έπρεπε να μην χρειαζόταν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *