Microsoft: Τι εμπόδιζε την φόρτωση ιστότοπων του Edge

Microsoft: Τι εμπόδιζε την φόρτωση ιστότοπων του Edge

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει με την σταθερή έκδοση του Microsoft Edge, 122.0.2365.63. Σύμφωνα με χρήστες, η εφαρμογή απέτυχε να φορτώσει πολλούς ιστότοπους και ιστοσελίδες. Το πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft θα εμφανίσει είτε ένα “δεν αρκεί η μνήμη για να ανοίξει αυτή η σελίδα” μήνυμα ή μήνυμα “αυτή η σελίδα έχει πρόβλημα”, με κωδικό σφάλματος “Εκτός μνήμης” και στις δύο περιπτώσεις. Οι χρήστες διαπίστωσαν ότι η απενεργοποίηση επεκτάσεων δεν βοηθάει.

Αυτό το ζήτημα εκτός μνήμης (OOM) φαινόταν να είναι το αποτέλεσμα μιας εφαρμογής με σφάλματα Enhanced Web Protection στην τελευταία σταθερή έκδοση Edge. Οι χρήστες σε διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο φαίνεται να έχουν επαληθεύσει ότι η απενεργοποίηση της Επιλογής βελτιωμένης ασφάλειας λύνει το θέμα.

Η Microsoft έχει τώρα δημοσιεύσει μια νέα κυκλοφορία καναλιού Stable που διορθώνει το πρόβλημα. Στις σημειώσεις έκδοσης, επιβεβαίωσε ότι ένα σφάλμα που σχετίζεται με το δίκτυο εμπόδιζε τη σωστή φόρτωση των τοποθεσιών εντός του Microsoft Defender Application Guard (MDAG). Αυτό εκδηλώθηκε ως σφάλματα OOM για τα οποία μιλήσαμε προηγουμένως.

Οι πλήρεις σημειώσεις έκδοσης για την πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση Edge, 122.0.2365.66, δίνονται παρακάτω:

Έκδοση 122.0.2365.66: 1 Μαρτίου 2024

Διορθώθηκαν διάφορα σφάλματα και προβλήματα απόδοσης.

Διορθώσεις

  • Επιλύθηκε ένα πρόβλημα δικτύου που εμπόδιζε τη φόρτωση τοποθεσιών σε ένα παράθυρο του Microsoft Defender Application Guard.

Το Microsoft Defender Application Guard ή το MDAG είναι μια δυνατότητα ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην απομόνωση μη αξιόπιστων τοποθεσιών. Τα ανοίγει σε ένα απομονωμένο κοντέινερ με δυνατότητα Hyper-V που είναι ξεχωριστό από το κεντρικό λειτουργικό σύστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *