Galaxy AI : Πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα την αποκτήσουν

Galaxy AI : Πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα την αποκτήσουν

Η ενημέρωση One UI 6.1 της Samsung έρχεται στη οικογένεια Galaxy S23 Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, και Galaxy Tab S9 από τις 28 Μαρτίου. Αυτές οι συσκευές θα λάβουν τις λειτουργίες Galaxy AI που κυκλοφόρησαν μαζί με την οικογένεια Galaxy S24 .

Έτσι, πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στο Galaxy AI, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Samsung.

Υπάρχει το ερώτημα εάν τα χαρακτηριστικά του Galaxy AI θα μπορούσαν να φτάσουν σε παλαιότερες συσκευές από αυτές . Η Samsung σκέφτεται για την ώρα και την σειρά Galaxy S22.

Η Samsung βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης του υπόλοιπου χαρτοφυλακίου της . Στην συνέχεια, θα αποφασίσει εάν θα φέρει ολόκληρο το πακέτο τεχνητής νοημοσύνης ή μέρη του σε περισσότερα προϊόντα ανά συσκευή, με προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις. Έτσι, δεν χάνεται κάθε ελπίδα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για περισσότερη σαφήνεια.

2 thoughts on “Galaxy AI : Πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα την αποκτήσουν

  1. Μόλις έλαβα την ενημέρωση, σήμερα. . Σημαντικά προβλήματα!!!! Σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε τη δική σας συσκευή μέχρι να ξεπεράσετε έναν ολόκληρο οδηγό.

  2. Μετά την ενημέρωση, δεν έχω πλέον την επιλογή να αλλάξω τον τύπο ρολογιού AOD. Υπήρχε επιλογή στις ρυθμίσεις AOD και τώρα δεν είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *