Apple iPad Pro και iPad Air : Πότε φτάνουν

Apple iPad Pro και iPad Air : Πότε φτάνουν

Τα νέα tablet iPad θα έχουν οθόνες OLED, όπως έχουν διαρρεύσει αμέτρητες φορές μέχρι στιγμής. Από την άλλη μεριά, το iPad Air για πρώτη φορά στην ιστορία θα είναι μια σειρά, όχι μια μοναχική συσκευή. Θα προσφέρεται σε δύο μεγέθη όπως και το iPad Air γραμμή.

Είναι πολύ πιθανό , τα νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air να φτάσουν στις αρχές Μαΐου. Έχει περάσει περίπου ενάμισης χρόνος από τα προηγούμενα iPad Pro, και αυτό σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη έκταση στην ιστορία των tablet της Apple χωρίς νέα κυκλοφορία. Η αναμονή σίγουρα θα αξίζει τον κόπο, καθώς οι οθόνες OLED θα τις κάνουν απίστευτα λεπτές.

Η εταιρεία αναμένει να βοηθήσουν στην αναζωογόνηση των πωλήσεων tablet της, οι οποίες μειώθηκαν στα δύο τελευταία οικονομικά έτη της Apple. Υπήρξε επίσης μια επιπλέον πτώση 25% σε ετήσια βάση κατά την τελευταία εορταστική περίοδο, όταν, στο παρελθόν, τα iPad συνήθιζαν να κάνουν αρκετά δημοφιλή δώρα.

Τα iPad Pros θα διαθέτουν το τσιπ M3 και θα συνοδεύονται από επανασχεδιασμένες εκδόσεις του Magic Keyboard και του Apple Pencil . Το iPad Air θα αποκτήσει επίσης έναν νέο επεξεργαστή και ένα πρόσθετο μέγεθος 12,9 ιντσών. Έτσι, οι ανθρώποι θα αγοράσουν ένα μεγαλύτερο iPad χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν χρήματα για να βγουν Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *