iPhone SE 4 : θα βασίζεται στο iPhone 14.

iPhone SE 4 : θα βασίζεται στο iPhone 14.

Μια πρόσφατη φήμη που κυκλοφόρησε δείχνει ότι το iPhone SE 4 θα βασίζεται κατά πολύ στο iPhone 14.Την φήμη πια ενισχύουν και κάποιες εικόνες.

Η οθόνη θα είναι OLED για πρώτη φορά στην οικογένεια SE από την BOE. Θα πρέπει να είναι πανομοιότυπο με την οθόνη της σειράς 14 και θα διαθέτει μια ευρεία εγκοπή με FaceID . Το SE 4 θα χρησιμοποιήστε την μπαταρία του iPhone 14.

Το iPhone SE 4 θα είναι πιο μοντέρνο από τον προκάτοχό του του 2022. Το SE (2022) ήταν το τελευταίο τηλέφωνο που χρησιμοποίησε TouchID και ακόμη και τα iPad άρχισαν να αλλάζουν σε FaceID. Έχουν περισσότερο πλαίσιο για να κρύψουν τον φωτισμό υπερύθρων και την κάμερα, ωστόσο, στα τηλέφωνα είναι απαραίτητη μια μεγάλη εγκοπή.

Σε σύγκριση με τα πλαίσια τύπου 2017 του iPhone SE (2022), το επερχόμενο μοντέλο θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Παρά το γεγονός ότι δανείστηκε αρκετά από το iPhone 14, το νέο iPhone SE θα έχει μόνο μία μονάδα. Η τελευταία φορά που το είδαμε ήταν με το iPhone XR το 2018.

Η γενιά του iPhone 16 θα παρουσιάσει κάτι που ονομάζεται Κουμπί λήψης, το οποίο θα βρίσκεται στο πλάι του κουμπιού λειτουργίας. Δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιος έλεγχος στο νέο SE, αλλά θα διατηρήσει τον διακόπτη Ring/Silent (πάνω από τα κουμπιά έντασης ήχου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *