Microsoft Outlook για Android : Νέες υπηρεσίες

Microsoft Outlook για Android : Νέες υπηρεσίες

Ένα νέο πρόσθετο τρόπο προσφέρει η Microsoft στους χρήστες για να συνδέονται στις υπηρεσίες της . Μπορούν να συνδέονται με ασφάλεια σε αυτές μέσω του Outlook για Android . Η εφαρμογή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση και τη σύνδεση στο Teams, το OneDrive, το Microsoft 365, ακόμη και τα Windows,

Η Microsoft δήλωσε:

“Με την επαλήθευση σύνδεσης στο Outlook, δεν χρειάζεται να θυμάστε ή να πληκτρολογήσετε κωδικούς πρόσβασης ή να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό SMS μιας χρήσης. Μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Outlook συν ένα βιομετρικό ή PIN για να εγκρίνετε μια σύνδεση στο τηλέφωνό σας. Αυτή η λειτουργία επαλήθευσης σύνδεσης θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Outlook.”

Η εταιρεία λέει ότι αυτή η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες την επόμενη φορά που θα συνδεθούν στον λογαριασμό τους Microsoft . Θα λάβουν μια ειδοποίηση που θα τους ρωτά εάν θα ήθελαν να εγκρίνουν την υπογραφή στον λογαριασμό τους μέσω της εφαρμογής Outlook Android. Στη συνέχεια, θα δουν έναν αριθμό στην εφαρμογή που θα πρέπει να ταιριάζει με τον αριθμό που βλέπουν στη συσκευή στην οποία προσπαθούν να συνδεθούν. Εάν οι αριθμοί ταιριάζουν, η εφαρμογή Outlook θα πρέπει να επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη βιομετρική τους λειτουργία ή να χρησιμοποιούν τον αριθμό PN τους.

Η Microsoft λέει ότι αυτή η μέθοδος σύνδεσης και επαλήθευσης θα πρέπει να είναι πιο ασφαλής από τη χρήση κωδικών πρόσβασης .

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την εφαρμογή Microsoft Authenticator στη συσκευή σας Android για να συνδεθείτε στις υπηρεσίες της εταιρείας, μην ανησυχείτε. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται για αυτόν τον σκοπό.

6 thoughts on “Microsoft Outlook για Android : Νέες υπηρεσίες

  1. Ανοίγεις την εφαρμογή MS στο Android και ανοίγουν όλες οι εφαρμογές..Οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικο…

  2. Δεν ξέρω πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι αυτή η δυνατότητα. Θα την χρησιμοποιήσω και θα επανέλθω με την άποψη μου. Για την ώρα χρησιμοποιώ την υπηρεσία Auth..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *