Η Google θα παρέχει νέους τρόπους αναζήτησης εικόνων στο Google Photos

Η Google θα παρέχει νέους τρόπους αναζήτησης εικόνων στο Google Photos

Το Google Photos δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει την εύρεση εικόνων και βίντεο. Κατά την αναζήτηση εικόνων ενός συγκεκριμένου ατόμου στις Φωτογραφίες Google, οι χρήστες θα μπορούν να βελτιώσουν την αναζήτηση επιλέγοντας αν θα εμφανίσουν αποτελέσματα όπως: αγαπημένα, βίντεο, selfies, κολάζ, κινούμενες εικόνες, ταινίες, δημιουργίες, στιγμιότυπα οθόνης, αρχειοθετημένες και κινούμενες φωτογραφίες.

Όπως αναφέρεται σε γνωστό ιστότοπο, η νέα δυνατότητα φιλτραρίσματος Google φαίνεται να βρίσκεται σε δοκιμή, καθώς δεν είναι δυνατή η προβολή της επιλογής φιλτραρίσματος από οποιαδήποτε συσκευή. Τα φίλτρα φαίνεται επίσης να μην είναι ειδικά για μια συγκεκριμένη έκδοση του Google Photos, γεγονός που υποδηλώνει ότι ενδέχεται να δοκιμάζεται από την πλευρά του διακομιστή με ορισμένους λογαριασμούς.

Μπορείτε πάντα να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης κατά την αναζήτηση ενός ατόμου στις Φωτογραφίες Google, πληκτρολογώντας το ερώτημα στο πλαίσιο αναζήτησης του Google Photos. Για παράδειγμα: Το “Selfies του David Garcia” θα παρουσίαζε τα ίδια αποτελέσματα με την αναζήτηση του “David Garcia” και στη συνέχεια το φιλτράρισμα των selfies.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *