Windows 11 Moment 5:  κυκλοφορεί  σε όλους τους χρήστες

Windows 11 Moment 5: κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες

Η ενημέρωση “Windows 11 Moment 5” είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες. Η Microsoft ξεκίνησε την ενημέρωση όλων των υποστηριζόμενων συστημάτων. Αποτελεί τμήμα των ενημερώσεων του Απριλίου 2024 Patch Tuesday, οι οποίες κυκλοφόρησαν 9 Απριλίου.

Η ενημέρωση “Moment 5” κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 29 Φεβρουαρίου 2024. Τον Μάρτιο, η Microsoft επιτάχυνε την κυκλοφορία, καθιστώντας την ενημέρωση “Moment 5” διαθέσιμη σε όλους σαν προαιρετική ενημέρωση ασφαλείας. Τώρα, είναι μια υποχρεωτική ενημέρωση για όλους τους χρήστες των Windows 11.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ενημερώσεις, το “Moment 5” είναι μια μάλλον μικρή έκδοση με μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά. Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές στην ενημέρωση περιλαμβάνουν έξυπνες προβλέψεις για Snap Layouts, κάθε είδους βελτιώσεις για την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μερικές ενημερώσεις για υπάρχουσες λειτουργίες προσβασιμότητας.

Για να λάβετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες των Windows 11, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και ανοίξτε το “Windows Update”. Κάντε κλικ στο “Έλεγχος για ενημερώσεις” και περιμένετε να βρει, να πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση του συστήματός σαςKB5036893 (αριθμός κατασκευής 22631.3447).

Είναι ενδιαφέρον ότι οι λειτουργίες “Moment 5” είναι διαθέσιμες όχι μόνο για χρήστες Windows 11 έκδοσης 23H2 αλλά και για όσους εξακολουθούν να είναι στην έκδοση 22H2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *