iPhone SE 4 : Είναι αυτές οι προδιαγραφές του;

iPhone SE 4 : Είναι αυτές οι προδιαγραφές του;

Το iPhone SE 4 φημολογείται ότι θα φτάσει κάποια στιγμή φέτος. Η πιο πρόσφατη διαρροή δείχνει τις προδιαγραφές του iPhone SE 4.

Το iPhone SE 4 θα ζύγιζε περίπου 166 γραμμάρια και θα είχε μέγεθος 148,5 x 71,2 x 7,8 χιλιοστά. Αυτό είναι κοντά στο μέγεθος του iPhone 15 και του iPhone SE 3. Η ανάρτηση υποστηρίζει περαιτέρω ότι το Το iPhone SE 4 θα έχει «πλαίσιο ορθής γωνίας» και θα μοιάζει με το iPhone 13 με εγκοπή Face ID στο μπροστινό μέρος.

Η διαρροή αναφέρει ότι το πίσω μέρος του υποτιθέμενου iPhone SE 4 θα μοιάζει με το iPhone XR, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το iPhone SE 4 θα μπορούσε να έχει μόνο μία κάμερα. Αλλά η μεμονωμένη κάμερα θα μπορούσε να γεμίσει με ορισμένα χαρακτηριστικά φωτογραφίας που βασίζονται σε AI.

Το τηλέφωνο δεν θα υποστηρίζει τη Νυχτερινή λειτουργία, αλλά θα υποστηρίζει φωτογραφία με τεχνητή νοημοσύνη και λειτουργίες όπως η επεξεργασία νευρικής εικόνας Deep Fusion, το Smart HDR, η λειτουργία κινηματογράφου 1080p και η λειτουργία Portrait.

Επιπλέον, το iPhone φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη OLED 6,1 ιντσών 60 Hz και θα είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου 7000 με γυαλί μπροστά και πίσω. Δεν θα αποσταλεί με την προστασία Ceramic Shield για την οθόνη. Όσον αφορά την κάμερα, το τηλέφωνο φημολογείται ότι διαθέτει αισθητήρα εικόνας Sony IMX503, 1/2,55″, f/1,8. Κάτω από την κουκούλα, το τηλέφωνο φέρεται να τροφοδοτείται από τοApple A16 Bionic SoC.

Όσον αφορά την μπαταρία, μπορεί να συνοδεύεται από μπαταρία 3279 mAh με ενσύρματη φόρτιση 20 W και ασύρματη φόρτιση 12 W. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 6 GB LPDDR5 RAM και αποθήκευση 128/512 GB, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 και θύρα USB-C 2.0. Αυτές είναι προδιαγραφές δεν είναι επίσημες και πρέπει να λαμβάνονται με επιφύλαξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *