Microsoft Windows 10 έκδοση 21H2 : Τέλος σε 30 ημέρες

Microsoft Windows 10 έκδοση 21H2 : Τέλος σε 30 ημέρες

Μια υπενθύμιση δημοσίευσε η Microsoft για την έκδοση 21H2 των Windows 10 . Αυτή η έκδοση του λογισμικού φτάνει στο τέλος της υποστήριξης σε λιγότερο από 30 ημέρες. Στις 11 Ιουνίου 2024, τα Windows 10 21H2 Enterprise, Education και IoT Enterprise θα λάβουν την τελική ενημέρωση ασφαλείας τους. Μετά από αυτό, το 22H2 θα είναι η μόνη υποστηριζόμενη έκδοση των Windows 10 για τακτικούς και επαγγελματίες καταναλωτές.

Το τέλος της υποστήριξης σημαίνει ότι η Microsoft δεν θα κυκλοφορεί πλέον ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων. Ως εκ τούτου, οι πελάτες και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να σχεδιάσουν να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους ώστε να προστατεύονται από πιθανές ευπάθειες ασφαλείας. Τα μη διαχειριζόμενα συστήματα θα ενημερώνονται αυτόματα στην έκδοση 22H2.

Για να παραμείνετε προστατευμένοι και παραγωγικοί, το Windows Update θα ξεκινήσει αυτόματα μια ενημέρωση λειτουργιών για επαγγελματικές συσκευές Windows 10 που δεν διαχειρίζονται τα τμήματα IT όταν πλησιάζουν στο τέλος της συντήρησης. Μεταβαίνοντας στα Windows 10, η έκδοση 22H2 διατηρεί τη συσκευή σας να υποστηρίζεται και να λαμβάνει μηνιαίες ενημερώσεις που είναι κρίσιμες για την ασφάλεια και την υγεία του οικοσυστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *