Apple iPad Pro OLED : Τι αναφέρουν οι χρήστες

Apple iPad Pro OLED : Τι αναφέρουν οι χρήστες

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα τα πρώτα της tablet που χρησιμοποιούν οθόνες OLED . Ωστόσο, υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν προβλήματα με αυτό το πάνελ. Πολλαπλές αναρτήσεις στο Reddit αποκαλύπτουν ένα περίεργο κοκκώδες ζήτημα.

Οι απόψεις προέρχονται ως επί το πλείστον από φόρουμ χρηστών . Η Apple ούτε η Samsung Display έχουν συζητήσει κάτι επίσημα . Οι αναφορές λένε ότι το κοκκώδες αποτέλεσμα είναι ορατό από κοντά και είναι πραγματικά ενοχλητικό για τους καλλιτέχνες.

Οι εικασίες είναι ότι αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με μια κακή ευθυγράμμιση των δύο τμημάτων αυτού που η Apple αποκαλεί “tandem OLED οθόνη”. Ορισμένοι χρήστες πρότειναν ότι μπορεί να είναι το λεγόμενο αποτέλεσμα mura που υπάρχει σε όλα τα πάνελ OLED. Ωστόσο, είναι ορατό στο iPad λόγω των σχετικά χαμηλότερων 264 ppi στο iPad Pro 11″ και13″ iPad Pro.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να είναι το ίδιο ζήτημα που ταλαιπώρησε ορισμένες μονάδες Galaxy S24 Ultra νωρίτερα φέτος. Η Samsung προσπάθησε ουσιαστικά να πει ότι είναι ένα χαρακτηριστικό, όχι ένα σφάλμα. Τελικά εξέδωσε μια διόρθωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *