Nvidia :  νέο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών για Windows 7 και 8

Nvidia : νέο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών για Windows 7 και 8

Η Nvidia έχει ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών για όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν Windows 7 ή Windows 8/8.1 . Αν και η Microsoft και άλλοι προγραμματιστές έχουν ήδη εγκαταλείψει αυτά τα λειτουργικά συστήματα, η Nvidia εξακολουθεί να κυκλοφορεί περιοδικές ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης για τη βελτίωση της ασφάλειας. Η έκδοση 475.06 είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα οδήγησης.

Το Nvidia 475.06 είναι ένα πρόγραμμα οδήγησης που δεν είναι WHQL, επειδή η Microsoft δεν δέχεται πλέον υποβολές προγραμμάτων οδήγησης για πιστοποίηση WHQL για Windows 7 και 8/8.1. Επίσης, η ενημέρωση δεν περιέχει διορθώσεις, βελτιστοποιήσεις και νέες δυνατότητες που σχετίζονται με παιχνίδια ή λειτουργίες. Ακόμα κι αν έχετε υποστηριζόμενη GPU Nvidia, όπως μια από τη σειρά GTX 10, όλα τα νέα πράγματα και οι βελτιώσεις είναι πλέον αποκλειστικά στα Windows 10 και τα Windows 11.

Η Nvidia κατανοεί ότι ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση . Eπομένως κάθε τόσο, παρέχει μια ενημέρωση ασφαλείας για να διορθώσει τα πράγματα. Σύμφωνα με την Nvidia, κρίσιμες ενημερώσεις ασφαλείας για τα προγράμματα οδήγησης της σε μη υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα θα είναι διαθέσιμες έως τον Σεπτέμβριο του 2024.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς διορθώνει το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης. Πιθανότατα, η Nvidia περιμένει περισσότερους πελάτες να ενημερώσουν στο 475.06 πριν αποκαλύψει τα διορθωμένα τρωτά σημεία. Εάν είστε περίεργοι για το τι διορθώθηκε στην έκδοση 475.06, ρίξτε μια ματιά την επίσημη σελίδα Ασφάλεια προϊόντος Nvidia σε λίγες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *