Microsoft Outlook: Αναμένονται αλλαγές

Microsoft Outlook: Αναμένονται αλλαγές

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Microsoft δημοσίευσε μια νέα καταχώρηση στον ιστότοπο του Microsoft 365 Roadmap. Εκεί έδειξε οτι έρχονται σχέδια για νέες δυνατότητες εκτός σύνδεσης για τη νέα της εφαρμογή Outlook για Windows.

Σε αυτό το χρονοδιάγραμμα φαίνεται ότι θα προστεθούν λειτουργίες εκτός σύνδεσης στη νέα εφαρμογή Outlook για Windows λίγο αργότερα τον Ιούνιο του 2024.

Ακολουθεί μια γρήγορη υπενθύμιση του τι συμπεριλήφθηκε σε αυτήν την καταχώριση στον οδικό χάρτη:

“Υποστήριξη εκτός σύνδεσης για ενέργειες αλληλογραφίας και σύνθεση

Το πρώτο σύνολο δυνατοτήτων εκτός σύνδεσης στο νέο Outlook για Windows. Η αλληλογραφία, τα συμβάντα ημερολογίου και οι επαφές θα αποθηκευτούν στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να τα προβάλετε ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να εκτελέσετε βασικές ενέργειες στην αλληλογραφία σας, όπως επισήμανση, μετακίνηση και διαγραφή και σύνταξη μηνυμάτων, για να παραμείνετε παραγωγικοί ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.”

Από τότε που η νέα εφαρμογή Outlook Windows έγινε γενικά διαθέσιμη το 2023, πολλοί χρήστες περίμεναν την εφαρμογή να φτάσει ή να πλησιάσει την ισοτιμία χαρακτηριστικών με την “κλασική” εφαρμογή Outlook Windows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *