Microsoft Xbox: Τρεις νέες εκδόσεις

Microsoft Xbox: Τρεις νέες εκδόσεις

Υπήρχαν φήμες ότι η Microsoft μπορεί να υπαινίσσεται μια επερχόμενη κονσόλα χειρός Xbox. Αυτό δεν συνέβει. Ωστόσο, η εταιρεία αποκάλυψε τρία νέα μοντέλα των σημερινών κονσολών Xbox Series X και Xbox Series S . Αναμένεται να κυκλοφορήσουν όλα την περίοδο των διακοπών του 2024.

Η μεγαλύτερη ανακοίνωση από την τοποθεσία Xbox Wire είναι ότι θα υπάρχει μια έκδοση 2 TB της κονσόλας Xbox Series X. Αυτό χαρακτηρίζεται ως “Ειδική Έκδοση”, καθώς προφανώς θα κυκλοφορήσουν περιορισμένες ποσότητες αυτής της κονσόλας.

Αυτή η έκδοση της κονσόλας θα συνοδεύεται επίσης με ένα ειδικό χειριστήριο Xbox με ” Galaxy Black D-pad και Velocity Green πίσω θήκη”. Η τιμή του θα είναι 599,99 $ για τις ΗΠΑ και 649,99 € για το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει επίσης μια έκδοση του Xbox Series X χωρίς μονάδα δίσκου και σε λευκό χρώμα για πρώτη φορά. Θα έχει τον τυπικό SSD 1 TB και θα κοστίζει 449,99 $ για τις ΗΠΑ και 499,99 € για μέρη της Ευρώπης.

Τέλος, η κονσόλα Xbox Series S χωρητικότητας 1 TB που κυκλοφόρησε το 2023 επιστρέφει σε λευκή έκδοση για την περίοδο των εορτών. Η τιμή του θα είναι 349,99 δολάρια για τις ΗΠΑ και 349,99 ευρώ για το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

Η Microsoft θα εξακολουθεί να πουλάει το μαύρο Xbox Series X χωρητικότητας 1 TB με τη μονάδα δίσκου της. Ωστόσο, λέει ότι το μαύρο Xbox Series S 1 TB θα είναι διαθέσιμο για αγορά “ενώ εξαντληθούν τα αποθέματα”, οπότε αν θέλετε ένα, ακούγεται ότι πρέπει να βιαστείτε και να το αποκτήσετε το συντομότερο δυνατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *