Microsoft Copilot App: Καταργείται από τα Windows

Microsoft Copilot App: Καταργείται από τα Windows

Η εφαρμογή Microsoft Copilot που οι χρήστες βρήκαν εγκατεστημένη στα συστήματά τους στη λίστα εγκατεστημένων εφαρμογών τους έχει αφαιρεθεί πλήρως. Οι πρώτες αναφορές μιας τέτοιας εφαρμογής προέκυψε προς τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Ο τεχνολογικός γίγαντας αργότερα δήλωσε ότι η εφαρμογή ήταν εντελώς ακίνδυνο . Δεν προοριζόταν για τη λήψη ή την ανάλυση οποιωνδήποτε δεδομένων χρήστη ούτε εκτελούσε κανέναν κώδικα στο παρασκήνιο.

Σήμερα, στον ιστότοπο του πίνακα ελέγχου υγείας των Windows που παρακολουθεί διάφορα σφάλματα διακομιστή και πελάτη WIndows, η Microsoft έκλεισε το ζήτημα και το δήλωσε ως “επιλύθηκε”. Η εταιρεία λέει ότι η εφαρμογή έχει αφαιρεθεί τόσο από συστήματα πελάτη όσο και από συστήματα διακομιστή . Ακόμη, οι χρήστες δεν θα τη βρίσκουν πλέον στη λίστα εγκατεστημένων εφαρμογών τους.

Η Microsoft συνιστά την εγκατάσταση Edge stable έκδοσης 126.0.2592.56 που κυκλοφόρησε σήμερα. Φροντίστε να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης σε περίπτωση που εξακολουθείτε να βλέπετε την εφαρμογή μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης του προγράμματος περιήγησης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση του Edge και θα πρέπει να είστε καλά. Εάν εξακολουθείτε να βρίσκετε την εφαρμογή Copilot στη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών, φροντίστε να επανεκκινήσετε και τα Windows σας. Εάν επιμένει, θα πρέπει πιθανώς να υποβάλετε το σφάλμα στο Feedback Hub.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *