Microsoft Excel : Νέες λειτουργίες

Microsoft Excel : Νέες λειτουργίες

Το Microsoft Excel είναι μια εφαρμογή που υπάρχει για πολλά χρόνια . Ωστόσο ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν είχε ήταν η προσθήκη σε πλαίσια ελέγχου. Τώρα, οι εκδόσεις Windows και Mac του Excel έχουν πλέον ενημερωθεί με υποστήριξη πλαισίων ελέγχου.

Σε μια ανάρτηση στο blog, λέει η Microsoft:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία των πλαισίων ελέγχου στην παραγωγή στο Excel. Είναι εξαιρετικά για λίστες ελέγχου, διαχείριση εργασιών και οπτικοποίηση των δεδομένων σας με μια ματιά. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να εισαγάγετε πλαίσια ελέγχου σε οποιοδήποτε κελί, κάνοντας τα υπολογιστικά φύλλα σας πιο δυναμικά και φιλικά προς το χρήστη.

excel checkboxes

Το Excel τώρα επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν πλαίσια ελέγχου επιλέγοντας πρώτα την περιοχή όπου θέλετε να τα τοποθετήσετε. Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή Insert και μετά την επιλογή Checkbox. Ο χειρισμός του ελέγχου ή/και της αποεπιλογής ενός ή περισσότερων πλαισίων ελέγχου γίνεται στο Excel κάνοντας απλώς κλικ σε αυτό το πλαίσιο ελέγχου. . Στη συνέχεια, μπορείτε να χτυπήσετε στο επιθυμητό κουμπί. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί Διαγραφή για να απαλλαγείτε από τα πλαίσια ελέγχου που έχετε επιλέξει.

Η Microsoft προσθέτει ότι εάν κάποιο από τα πλαίσια ελέγχου ήταν επιλεγμένο, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Διαγραφή για να καταργήσετε την επιλογή τους . Στη συνέχεια, πατήστε το ίδιο κουμπί Διαγραφής για να τα αφαιρέσετε.

Εκτός από τις σημερινές ανακοινώσεις για τις εφαρμογές Windows και Mac Excel που προσθέτουν υποστήριξη πλαισίου ελέγχου, η έκδοση web της εφαρμογής, μαζί με τις εκδόσεις iOS και Android, θα προσθέσει την ίδια δυνατότητα πολύ σύντομα. Η εταιρεία εκτιμά ότι “όλοι οι χρήστες στο Τρέχον κανάλι θα έχουν πρόσβαση έως τα τέλη Ιουλίου 2024.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *