Windows 10 : επιπλέον υποστήριξη πέντε ετών μέσω 0patch

Windows 10 : επιπλέον υποστήριξη πέντε ετών μέσω 0patch

Το 0patch ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για τα Windows 10 για τουλάχιστον πέντε χρόνια μετά το επίσημο τέλος της ζωής του. Έτσι, οι πελάτες θα μπορούν να παραμείνουν στις τρέχουσες συσκευές τους χωρίς προβλήματα σε θέματα ασφάλειας .

Το 0patch δεν είναι άγνωστο στην παροχή ενημερώσεων ασφαλείας για προϊόντα που δεν υποστηρίζονται πλέον. Εξακολουθούν να προσφέρουν μπαλώματα για Windows 7 και Server 2008, προϊόντα Microsoft Office και άλλα. Τεχνικά, το 0patch εξυπηρετεί ήδη τα Windows 10 , αλλά οι πελάτες έχουν την επιλογή να ενημερώσουν στην έκδοση 22H2 και να λαμβάνουν ενημερώσεις από τη Microsoft δωρεάν. Τον Οκτώβριο του 2025, αυτό το προνόμιο θα αφαιρεθεί και τότε θα παρέμβει το 0patch.

Με το 0patch, οι χρήστες των Windows 10 θα λαμβάνουν επιδιορθώσεις για κρίσιμα τρωτά σημεία ασφαλείας που θα προκύψουν μετά τις 14 Οκτωβρίου 2025. Αυτές οι ενημερώσεις κώδικα είναι μικρά, μικροσκοπικά σύνολα οδηγιών CPU που εισάγονται σε διαδικασίες που εκτελούνται στη μνήμη του υπολογιστή σας.

Το 0patch δεν είναι δωρεάν υπηρεσία. Ωστόσο, υπόσχεται σημαντική υποστήριξη και πρόσθετα οφέλη, όπως ταχύτερη και λιγότερο ενοχλητική επιδιόρθωση και διορθώσεις για τρωτά σημεία που έμειναν ανέπαφα από τους κατασκευαστές .

Το 0patch είναι μια ετήσια συνδρομή που κοστίζει 24,95 EUR (~$27) ανά υπολογιστή για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις. Υπάρχει επίσης ένα επίπεδο επιχειρήσεων για μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς, το οποίο κοστίζει 34,95 EUR (~ 37 $) ανά συσκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *