Amazon Clinic : Αλλάζει σε Amazon One Medical Pay-per-Visit

Amazon Clinic : Αλλάζει σε Amazon One Medical Pay-per-Visit

Η Amazon προχώρησε στην κατάργηση της υπηρεσίας Amazon Clinic. Στην συνέχεια , μετέφερε τις δραστηριότητες σε μια άλλη υπηρεσία , την Amazon One Medical και την επιλογή Pay-per-Visit. Η εταιρεία είπε ότι η υπηρεσία είναι φθηνότερη τώρα με τις επισκέψεις μέσω μηνυμάτων κοστίζουν 29 $ και τις επισκέψεις βίντεο κοστίζουν 49 $.

Η εταιρεία είπε ότι η πληρωμή ανά επίσκεψη είναι διαθέσιμη μέσω Amazon.com . Οι ασθενείς μπορούν να αγοράσουν ένα εφάπαξ ραντεβού για 30 ή περισσότερες κοινές παθήσεις υγείας όπως η ακμή, η COVID-19 και η ED. Αποτελεί την τοποθέτηση αυτής της προσφοράς σε πελάτες που δεν μένουν κοντά σε ιατρείο του Amazon One Medical . Ακόμη και για όσους έχουν ήδη άλλο πάροχο πρωτοβάθμιας περίθαλψης και θέλουν απλώς γρήγορη πρόσβαση σε γιατρό.

Εάν θέλετε πιο ολοκληρωμένη κάλυψη, τότε το Amazon One Medical προσφέρει επίσης Συνδρομή που είναι μια επιλογή πρωτοβάθμιας φροντίδας με μια ομάδα σε ετοιμότητα όταν τη χρειάζεστε. Με αυτήν την επιλογή, έχετε πρόσβαση σε “επισκέψεις ευεξίας” και προληπτικούς ελέγχους για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε κορυφαία κατάσταση, καθώς και διαχείριση παθήσεων όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, οι ημικρανίες και άλλα .

Το Amazon One Medical Membership είναι διαθέσιμο στους πελάτες με 199 $ ετησίως. Εάν είστε μέλος του Prime, μπορείτε να το εξασφαλίσετε με μόλις 99 $ ετησίως. Τα κύρια μέλη μπορούν επίσης να προσθέσουν μέλη της οικογένειας με έκπτωση μόλις 66 $ ετησίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *