OnePlus: Ποια μοντέλα αποκτούν Android 15 beta

OnePlus: Ποια μοντέλα αποκτούν Android 15 beta

Ενώ η Google εργάζεται πάνω στο Android 15, οι εταιρίες OΕΜ έχουν ήδη ξεκινήσει τα δικά τους προγράμματα beta . Η OnePlus είναι μια από αυτές. Ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα του Android 15 Beta 2 για το OnePlus 12 και OnePlus Open.

Η εταιρεία λέει ότι αυτό είναι “το καλύτερο για προγραμματιστές και άλλους προχωρημένους χρήστες” . Δεν συνιστά τη χρήση του εάν “έχετε μικρή έως καθόλου εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού, εάν περιμένετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως καθημερινό πρόγραμμα οδήγησης”.

Η νέα έκδοση φέρνει κάποιες βελτιώσεις σε σύγκριση με την πρώτη beta. Η συνολική σταθερότητα και η απόδοση του συστήματος θα πρέπει να είναι καλύτερες. Ακόμη, υπάρχουν διορθώσεις για ζητήματα με split-screen, συμβατότητα Bluetooth, προσωπικό hotspot, κάμερα και ορισμένες εφαρμογές τρίτων.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά γνωστά ζητήματα και για τα δύο τηλέφωνα . Αυτό υπογραμμίζει για άλλη μια φορά ότι αυτή η έκδοση δεν προορίζεται για το κοινό. Ωστόσο, είναι καλό να βλέπουμε ότι το OnePlus εργάζεται συνεχώς στο Android 15.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *