Apple Iphone 16 : αναμένει πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις

Apple Iphone 16 : αναμένει πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις

Οι διαρροές σχετικά με τη σειρά iPhone 16 της Apple συνεχίζονται καθώς ο μήνας κυκλοφορίας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Η σειρά iPhone 16 θα χρησιμοποιεί MagSafe στο πίσω μέρος, και υπάρχουν πολλαπλές εικασίες ότι θα έρθει το μοντέλο iPhone 16 με κάθετη μονάδα κάμερας.

Ακόμη, το iPhone 16 Pro θα διαθέτει έναν τεράστιο αισθητήρα κάμερας. Επίσης, θα έχουν τα μοντέλα iPhone 16 ένα αποκλειστικό κουμπί κλείστρου κάμερας. Η οθόνη στα μοντέλα iPhone 16 αναμένεται να διαθέτει λεπτότερα πλαίσια.

Τα μοντέλα Apple iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα έχουν πάνελ M14 OLED της Samsung. Αυτά έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τηλέφωνα ναυαρχίδα και προσφέρουν καλύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής.

Τώρα, άλλη μια φήμη που σχετίζεται με τον επεξεργαστή της σειράς iPhone 16 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Η Apple έχει παραγγείλει μεταξύ 90 και 100 εκατομμυρίων επεξεργαστών για τη φετινή σειρά iPhone 16. Αυτό είναι 10 εκατομμύρια περισσότερο από το εύρος των 80 έως 90 εκατομμυρίων τσιπ για την περσινή σειρά iPhone 15.

Αυτό υποδηλώνει ότι η Apple αναμένει πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις μονάδων για τη σειρά iPhone 16. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη στρατηγική ονομασίας chip της Apple.

Προηγουμένως, η Apple χρησιμοποιούσε το νέο τσιπ γνωστό ως A17 Pro για τα δύο μοντέλα Pro της σειράς iPhone 15. Εν τω μεταξύ, τα τυπικά μοντέλα διαθέτουν ένα τσιπ A16 παλαιότερο ενός έτους. Ωστόσο, φέτος, η Apple ενδέχεται να τροφοδοτήσει όλα τα μοντέλα iPhone 16 με ένα τσιπ με την ένδειξη A18.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *