Samsung : Νέα συνεργασία  για χάρη των Galaxy Z Flip6 και Z Fold6

Samsung : Νέα συνεργασία για χάρη των Galaxy Z Flip6 και Z Fold6

Η Hershey Company και η Samsung ξεκίνησαν μια νέα συνεργασία για 12 αξεσουάρ των Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Watch7 και Galaxy Buds3. Τα σχέδιά τους βασίζονται σε εμβληματικές συσκευασίες των προϊόντων της Hershey.

Η νέα σειρά αξεσουάρ κυκλοφόρησε χθες στη Νότια Κορέα και θα επεκταθεί σύντομα σε επιπλέον αγορές: Ιαπωνία, Ινδονησία, Φιλιππίνες και ΗΠΑ. Στην Κορέα, μπορούν να απολαύσουν τη νέα συλλογή στο Flip Tour With Hershey’s αναδυόμενο παράθυρο στο κατάστημα Gangnam της Samsung .

Τα αξεσουάρ θα πωλούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Samsung καθώς και του διαδικτυακού εμπορικού κέντρου SLASH B SLASH.

Αυτό είναι μέρος της επωνυμίας Samsung Friends, η οποία είναι μια μάρκα αξεσουάρ για τον τρόπο ζωής που συνεργάζεται με διάσημες μάρκες. Αυτές περιλαμβάνουν Disney, Minions και Pokémon, καθώς και Smiley, Keith Haring και Sticky Monster Lab.

«Με τους συνεργάτες μας, η Samsung στοχεύει να δημιουργήσει μοναδικά αξεσουάρ που αντικατοπτρίζουν τα ατομικά γούστα των χρηστών και βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις προσφορές αξίας μας αναπτύσσοντας προϊόντα που αναδεικνύουν τις οικολογικές μας αξίες και την καινοτόμο τεχνολογία μας», δήλωσε ο Jongmoo Lee, Επικεφαλής του Future Generation Lab.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *