Windows 11 Task Manager: Τι νέα στοιχεία θα προστεθούν

Windows 11 Task Manager: Τι νέα στοιχεία θα προστεθούν

Στα Windows 11, η Διαχείριση εργασιών θα φέρει κάποιες αλλαγές . Έτσι, θα διευκολύνει τον προσδιορισμό του είδους του χώρου αποθήκευσης του υπολογιστή σας. Η Microsoft θέλει το Task Manager να δείχνει εάν ο SSD σας είναι SATA, NVMe ή άλλου είδους.

Η αλλαγή εντοπίστηκε στην τελευταία έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11 από το Beta Channel. Η Microsoft δεν το ανέφερε στις σημειώσεις έκδοσης, επομένως οι χρήστες έπρεπε να το ανακαλύψουν μόνοι τους.

Στην έκδοση Windows 11 build 22635.4225, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ενημερωμένη Διαχείριση εργασιών χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ViVeTool. Μετά, μεταβείτε στην καρτέλα Performance του Task Manager. Αναζητήστε τον SSD σας και τον τύπο του μέσα σε παρένθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε την ενημέρωση εάν θέλετε να μάθετε τον τύπο SSD σας χωρίς να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή. Μπορείτε να το μάθετε πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις > Σύστημα > Αποθήκευση > Προηγμένες ρυθμίσεις αποθήκευσης > Δίσκος και τόμοι και κάνοντας κλικ στις Ιδιότητες δίπλα στο δίσκο σας. Τα Windows θα εμφανίσουν τις λεπτομέρειες της μονάδας δίσκου σας όπως τύπο, κατάσταση, θερμοκρασία, χωρητικότητα και στυλ διαμερίσματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *