OnePlus Ace 5 & Pro : Τι διαφορετικό θα έχουν

OnePlus Ace 5 & Pro : Τι διαφορετικό θα έχουν

Το OnePlus 13 αναμένεται να έρθει τον επόμενο μήνα. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει λίγο μετά την παρουσίαση του chipset Snapdragon 8 Gen 4 . Επίσης ετοιμάζονται τα Ace 5 και Ace 5 Pro για κυκλοφορία στην Κίνα με σημαντικές αναβαθμίσεις.

Θα έχουν έναν νέο αισθητήρα κάμερας 50 MP με μέγεθος 1/1,56″, μέρος της σειράς IMX9 της Sony. Επίσης, το Pro θα φέρει τηλεφακό με φακό περισκοπίου, κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής τηλέφωνο της εταιρίας.

Η OnePlus θα χρησιμοποιεί τη νέα X2 OLED της BOE, η οποία αναμένεται να εμφανιστεί πρώτη στο OnePlus 13. Η οθόνη θα έχει ανάλυση 1,5K (περίπου 1260p) και θα είναι επίπεδη, χωρίς καθόλου καμπύλες πλευρές.

Η κύρια διαφορά θα είναι το chipset – το Ace 5 παίρνει Snapdragon 8 Gen 3 και το Ace 5 Pro θα τρέχει σε Snapdragon 8 Gen 4.

Και τα δύο τηλέφωνα αναμένεται να επωφεληθούν από τη νέα τεχνολογία μπαταρίας που ανέπτυξε η OnePlus από κοινού με την CATL. Ονομάζεται Glacier Battery και είναι εξαιρετικά λεπτή αλλά έχει αυξημένη χωρητικότητα. Αυτό σημαίνει ότι το Ace 5 και το Ace 5 Pro θα λάβουν μπαταρίες 6.000 mAh με ενσύρματη φόρτιση 100 W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *