Snapchat : Φέρνει το Google Gemini στο chatbot My AI

Snapchat : Φέρνει το Google Gemini στο chatbot My AI

Το Snapchat ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Google. Θα αξιοποιήσει την Google Gemini’s AI για να παρέχει μια καλύτερη εμπειρία με το chatbot My AI του Snapchat.

Το Gemini AI θα κάνει του Snapchat πιο έξυπνο από πριν. Από το 2023, το My AI chatbot έχει εκπαιδευτεί από τα μοντέλα GPT του OpenAI σε ένα ευρύ φάσμα κειμένου. Ωστόσο, η αναβάθμιση στο Gemini AI θα επιτρέψει στο My AI να κατανοεί και να λειτουργεί όχι μόνο με κείμενο αλλά και με εικόνες και βίντεο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Snap Evan Spiegel, σε α δελτίο τύπου, είπε:

“Αυτή η συνεργασία με το Google Cloud ενισχύει όλα όσα είναι τόσο σημαντικά για την εξυπηρέτηση της κοινότητάς μας. Το Snap έχει να κάνει με την ενδυνάμωση των ανθρώπων να εκφραστούν, να ζήσουν τη στιγμή, να μάθουν για τον κόσμο και να διασκεδάσουν μαζί. Τώρα με το Gemini στο My AI, οι Snapchatters μπορούν να μάθουν πολλά περισσότερα για τον κόσμο, να το κάνουν πολύ γρήγορα αυτή τη στιγμή και να το μοιραστούν εύκολα με φίλους.”

Με το Gemini AI, το My AI chatbot θα βοηθήσει τους χρήστες να τραβήξουν απλά μια φωτογραφία οτιδήποτε και να ζητήσουν από το chatbot την μετάφραση του. Μπορείτε να τραβήξετε βίντεο με διάφορα τρόφιμα και να ρωτήσετε το My AI ποιο είναι το πιο υγιεινό εάν είστε λάτρης της υγείας. Τα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με αυτά που μπορούν ήδη να εκτελέσουν το Google Lens και το Gemini.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *