Samsung: ανακοινώνει συνεργασία με τη Hyundai και την Kia

Samsung: ανακοινώνει συνεργασία με τη Hyundai και την Kia

Σήμερα, η Samsung ανακοίνωσε ένα στρατηγική εταιρική σχέση τεχνολογίας με Hyundai Motor και Kia. Έτσι, η Samsung θα ενσωματώσει την πλατφόρμα SmartThings IoT με τα οχήματα που ορίζονται από λογισμικό (SDV) της Hyundai και της Kia.

Με αυτό το τρόπο , μια νέα παγκόσμια λύση τοποθεσίας που βασίζεται στην πλατφόρμα SmartThings Find θα είναι διαθέσιμη για οχήματα και έξυπνα κλειδιά. Το SmartThings Find είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές Samsung Galaxy που χρησιμοποιούν Bluetooth LE για να αναφέρουν την τοποθεσία τους.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Hyundai και Kia θα μπορούν να εντοπίζουν τα αυτοκίνητά τους χρησιμοποιώντας κοντινά smartphone Galaxy, ακόμη και χωρίς ενεργή σύνδεση δικτύου. Αυτή η λειτουργία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν χαθεί ή κλαπεί ένα όχημα.

Επιπλέον, η Samsung θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες Hyundai και Kia να χρησιμοποιούν το Quick Panel του smartphone Galaxy τους για να ελέγχουν τον κλιματισμό του αυτοκινήτου τους και να ελέγχουν την εναπομένουσα εμβέλειά του. Επιπλέον, τα αυτοκίνητα Hyundai και Kia μπορούν να προστεθούν στο συνδεδεμένο οικοσύστημα SmartThings, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες αυτοματισμού.

Εκτός από αυτές τις ενσωματώσεις, η Samsung θα συνεργαστεί επίσης με τη Hyundai και την Kia για την παροχή πολλών υπηρεσιών που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη. Αυτές οι εταιρείες θα επεκτείνουν τη χρήση του SmartThings για να συμπεριλάβουν την παρακολούθηση της υγείας του οχήματος μέσω καμερών και συσκευών Galaxy.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *