Samsung Galaxy Tab S10 : Ανακοινώθηκαν

Samsung Galaxy Tab S10 : Ανακοινώθηκαν

Δύο νέα tablet ανακοίνωσε η Samsung: το Galaxy Tab S10 Ultra και Galaxy Tab S10+. Τώρα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 9300+ SoC αντί για το Qualcomm Snapdragon SoC. Το Samsung S10 Ultra προσφέρει 18% καλύτερη απόδοση της CPU, 28% αύξηση στην απόδοση GPU και 14% αύξηση στην απόδοση NPU σε σύγκριση με το Galaxy Tab S9 Ultra.

Το Galaxy Tab S10 Ultra μπορεί να διαμορφωθεί με έως και 16 GB μνήμης RAM και 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Το μικρότερο S10 Plus μπορεί να διαμορφωθεί με έως και 12 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Galaxy Tab S10 Ultra διαθέτει οθόνη 14,6 ιντσών, ενώ το Galaxy Tab S10+ διαθέτει οθόνη 12,4 ιντσών. Και τα δύο διαθέτουν Dynamic AMOLED 2X και προηγμένη αντιανακλαστική τεχνολογία για να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία θέασης. Χάρη στη ρύθμιση τετραγώνων ηχείων και το Dialogue Boost που υποστηρίζεται από AI, θα μπορείτε να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία ήχου σε αυτά τα tablet. Η Samsung υπόσχεται βελτιωμένη ανθεκτικότητα με βαθμολογία IP68 και βελτιωμένη κατασκευή από αλουμίνιο Armor.

Η Samsung δημιούργησε επίσης αρκετές νέες εμπειρίες AI για αυτά τα νέα tablet της σειράς S10:

  • Με τη μετάφραση PDF, μπορείτε να μεταφράσετε αρχεία PDF .
  • Η νέα λειτουργία Handwriting Help μπορεί να καθαρίσει ακατάστατες χειρόγραφες σημειώσεις.
  • Η δημοφιλής λειτουργία Sketch to Image είναι πλέον διαθέσιμη στα tablet Galaxy Tab S10. Σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα σκίτσα που σχεδιάζετε με το χέρι σε εικόνες.
  • Η λειτουργία Circle to Search θα σας επιτρέψει να κάνετε εύκολη αναζήτηση, μετάφραση και επίλυση προβλημάτων φυσικής και μαθηματικών στο tablet σας.
  • Το Air Command with AI του Galaxy S Pen παρέχει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες του Galaxy AI Assistant χωρίς εναλλαγή μεταξύ των μενού.
  • Η σειρά Galaxy Tab S10 προσφέρει νέες λειτουργίες έξυπνου σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών βελτιστοποιημένων για μεγάλες οθόνες, όπως η προβολή χάρτη 3D.

Τα Galaxy Tab S10 Ultra και Galaxy Tab S10+ θα είναι διαθέσιμα από 999 $ από τις 3 Οκτωβρίου. Αυτά τα tablet θα είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα: Moonstone Grey και Platinum Silver.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *