Samsung Galaxy S10 και του Note10 : Αναφέρονται προβλήματα

Samsung Galaxy S10 και του Note10 : Αναφέρονται προβλήματα

Οι σειρές Samsung Galaxy S10 και Note 10 απέχουν πολύ από τα τρέχοντα μοντέλα, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν και το 2024. Κυκλοφόρησουν για πρώτη φορά το 2019 και η Samsung δεν τις έχει εγκαταλείψει και εξακολουθεί να προωθεί ενημερώσεις. Ωστόσο, μια πρόσφατη προκάλεσε τεράστιο πρόβλημα σε ορισμένους χρήστες.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού για τα τηλέφωνα Galaxy S10 και Note10 προκάλεσε ένα ζήτημα bootloop σε πολλούς χρήστες. Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός αναφορών στο Reddit. Οι άνθρωποι προσπαθούν να διερευνήσουν τη βασική αιτία. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες είναι σπάνιες, αλλά πιστεύεται ότι σχετίζονται με το πλαίσιο SmartThings.

Δυστυχώς, η μόνη λύση είναι η πλήρης επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και επειδή δεν μπορείτε να κάνετε εκκίνηση στο Android, πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω της λειτουργίας ανάκτησης.

Μέχρι στιγμής, η Samsung δεν έχει κάνει κανένα επίσημο σχόλιο για το θέμα, ούτε γνωρίζουμε την έκταση του προβλήματος, αλλά πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα αρκετά σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *