Huawei HarmonyOS: Πότε κυκλοφορεί

Huawei HarmonyOS: Πότε κυκλοφορεί

Η επόμενη έκδοση του HarmonyOS Next της Huawei ετοιμάζεται εδώ και λίγους μήνες. Τώρα, η εμπορική έκδοση αποκτά ημερομηνία κυκλοφορίας – 22 Οκτωβρίου .

Το HarmonyOS Next είναι ένα μεγάλο βήμα για τις φιλοδοξίες λογισμικού της Huawei. Θα εγκαταλείψει το Android Open Source Project (AOSP) και την υποστήριξη για εφαρμογές Android. Στην θέση τους θα παρέχει εσωτερικό κώδικα και εφαρμογές. Η έκδοση προγραμματιστή κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και το τμήμα λογισμικού της Huawei ήταν απασχολημένο με την ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος εφαρμογών και υπηρεσιών για να καλωσορίσει τους χρήστες. Με βάση τις τελευταίες αναφορές, το HarmonyOS Next διαθέτει περισσότερες από 10.000 εφαρμογές και υπηρεσίες.

Το HarmonyOS Next είναι οπτικά πανομοιότυπο στο τρέχον HarmonyOS αλλά χωρίς τη δυνατότητα εκτέλεσης κώδικα και εφαρμογών Android. Το HarmonyOS Next χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό σύστημα μικροπυρήνα που έχει αναπτυχθεί βασισμένο στο OpenHarmony πυρήνα ανοιχτού κώδικα.

Υποστηρίζει εφαρμογές μέσω του Ark Compiler με Huawei Mobile Services (HMS) και υπόσχεται μια απρόσκοπτη ενοποιημένη αρχιτεκτονική μεταξύ των συσκευών HarmonyOS Next και του cloud, καθώς και διασύνδεση σε διάφορους παράγοντες μορφής συσκευών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *