Νέες δυνατότητες στο Reels του Instagram

Νέες δυνατότητες στο Reels του Instagram

Οι χρήστες του Instagram με λογαριασμούς επιχειρήσεων και δημιουργών μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες μετρήσεις που  που τους δείχνουν την απόδοση των δημοσιεύσεών τους. Τώρα, το κοινωνικό δίκτυο τους δίνει πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα δεδομένα, ξεκινώντας πληροφορίες για Reels και Live βίντεο. Ενώ το ζωντανό βίντεο είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα για λίγο τώρα, το Reels είναι μια αρκετά νέα προσθήκη χαρακτηριστικών: Το Instagram το κυκλοφόρησε πέρυσι μετά από μήνες δοκιμών, δίνοντας στους χρήστες μια εναλλακτική λύση για το TikTok που ζει μέσα στην ίδια την εφαρμογή. 

Με τα νέα δεδομένα πληροφοριών, οι χρήστες θα μπορούν να δουν πόσες αναπαραγωγές, επισημάνσεις “μου αρέσει”, “σχόλια”, αποθηκεύει και μοιράζεται τα βίντεο βραχείας μορφής του Reel και πόσους λογαριασμούς φτάνουν. Για τα ζωντανά βίντεο, στη σελίδα πληροφοριών θα εμφανίζεται ο αριθμός των σχολίων   που λαμβάνουν, ο αριθμός των λογαριασμών στους οποίους προσεγγίζουν και των κορυφαίων ταυτόχρονων θεατών τους. 

Επιπλέον, το Instagram έχει ενημερώσει τη σελίδα Account Insights, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του αναπτυσσόμενου μενού στην επάνω δεξιά γωνία, με πιο χρήσιμες πληροφορίες. Η ενότητα Reach διαιρεί τώρα τους λογαριασμούς που αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο ενός χρήστη σε ακόλουθους και μη ακόλουθους. Επιπλέον, κατατάσσει περιεχόμενο βάσει αλληλεπίδρασης,  προσέγγισης χρηστών και τύπων λογαριασμού για να δώσει στους χρήστες μια ιδέα για το τι είναι πιο αποτελεσματικό για το κοινό τους. 

Το Instagram θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί νέες προκαθορισμένες επιλογές χρονικού πλαισίου στη σελίδα Insights τους επόμενους μήνες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να φιλτράρουν δεδομένα με τρόπους διαφορετικούς από το να βλέπουν αριθμούς τις τελευταίες 7 ή 30 ημέρες. Τέλος, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα πληροφοριών στην επιφάνεια εργασίας στο εγγύς μέλλον. Το Instagram υπόσχεται περισσότερες ενημερώσεις για τη λειτουργία όλο το χρόνο, ωστόσο, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν το κοινό τους και να προσελκύσουν τους οπαδούς τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *