Έρχεται μια λύση για τα προβλήματα της κάμερας Galaxy S21, επιβεβαιώνει η Samsung

Έρχεται μια λύση για τα προβλήματα της κάμερας Galaxy S21, επιβεβαιώνει η Samsung

Νωρίτερα φέτος, στην CES, η Samsung ανακοίνωσε τη σειρά τηλεφώνων Galaxy S21. Αποτελείται από ένα τρίο μοντέλων, το Galaxy S21, το S21 Plus και το ναυαρχίδα S21 Ultra.  

Ωστόσο, τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, αρκετοί χρήστες του Galaxy S21 έχουν αναφέρει προβλήματα σχετικά με την κάμερα. Ενώ μερικά προβλήματα δεν είναι ασυνήθιστα, το πρόβλημα καθυστέρησης που θα έδειχναν οι κάμερες αναφέρθηκε από πολλούς ιδιοκτήτες του τηλεφώνου και προς το τέλος του περασμένου μήνα, το πρόβλημα αναγνωρίστηκε και από τη Samsung.

Σήμερα, στο φόρουμ της κοινότητας, η εταιρεία δήλωσε ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα μέσω της ενημέρωσης λογισμικού του τηλεφώνου τον Ιούνιο. Οι βελτιώσεις θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα μνήμης-hogging που προκλήθηκε κατά τη χρήση της λειτουργίας Πορτραίτου ή κατά τη μεγέθυνση. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες επιδιορθώσεις που αναφέρονται παρακάτω:

  • Βελτιστοποίηση απόδοσης σε μεγάλα σενάρια κάμερας  
    • Βελτιστοποιημένη μηχανή κατακόρυφης λειτουργίας.
    • Βελτιστοποιημένη μνήμη και μηχανή κατά τη λήψη με υψηλή μεγέθυνση.
  • Προστέθηκε μια λειτουργία, έτσι ώστε η σάρωση κώδικα QR να μπορεί να ανακτήσει και να αναγνωρίσει εικόνες QR που είναι αποθηκευμένες στη συλλογή.
  • Η ευχρηστία του εφέ βιντεοκλήσης (προστέθηκε η λειτουργία Χρώματος χειροκίνητα) έχει βελτιωθεί. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν ξεχωριστά.

Ορισμένοι χρήστες είχαν επίσης αναφέρει προβλήματα θέρμανσης με τα τηλέφωνά τους S21, τα οποία θα πρέπει επίσης να επιδιορθωθούν από αυτήν την ενημέρωση μόλις κυκλοφορήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *