Η λειτουργία “Σηκώνω το χέρι”  του Google Meet αποκτά μια πιο ορατή κινούμενη εικόνα

Η λειτουργία “Σηκώνω το χέρι” του Google Meet αποκτά μια πιο ορατή κινούμενη εικόνα

To Google Meet,  λαμβάνει μια συλλογή χρήσιμων τροποποιήσεων στη  λειτουργία “σήκωμα χεριού” ως μέρος των συνεχιζόμενων ενημερώσεων στο Workspace. Οι νέες αλλαγές,  περιλαμβάνουν μια νέα κινούμενη εικόνα που αυξάνει το χέρι, τον ήχο ειδοποιήσεων και τις προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο οι οικοδεσπότες ενημερώνονται για τα χέρια που έχουν σηκωθεί.

Ενώ η ενημέρωση είναι μικρή, για όποιον χρησιμοποιεί το Google Meet σε μια μεγάλη ομάδα ή παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια στο διαδίκτυο, οι τροποποιήσεις θα είναι χρήσιμες – επιπλέον, το νέο κινούμενο σχέδιο είναι πραγματικά ωραίο.

Εδώ ανάλυση των αλλαγών που θα παρατηρήσετε και τα ρολά ενημέρωση από τους χρήστες του χώρου εργασίας της Google:

  • Μια ενημερωμένη και βελτιωμένη οπτική εικόνα και animation στο κεραμίδι βίντεο
  • Τα πλακάκια των ανθρώπων με υψωμένα τα χέρια μπορεί να μετακινηθούν για να είναι πιο ορατά.
  • Ένα ήχο ειδοποίησης για όλους τους συμμετέχοντες, όταν ο πρώτος σηκώσει το χέρι
  • Ένα κλικ κοινοποίησης που δείχνει τον αριθμό των χρηστών που “σήκωσαν τα χέρια” και η οποία συνδέεται με μια δυνατότητα τοποθέτησης σε  ουρά όλων των συμμετεχόντων με υψωμένα τα χέρια

Η Google λέει ότι η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για κάθε σύσκεψη που δημιουργείται από οικοδεσπότες με Workspace Essentials, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Plus, Nonprofit και G Suite Business λογαριασμούς.

Για τις πιο συναρπαστικές αλλαγές στο Workspace που ανακοινώθηκαν στο I / O 2021 Developers Conference, θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο. Η Google μόλις κυκλοφόρησε το χώρο εργασίας σε οποιονδήποτε διαθέτει λογαριασμό Google και ενεργοποίησε τις νέες δυνατότητες συνομιλίας και δωματίων (αντικαταστάσεις για το G Chat και Slack). Οι μεγαλύτερες αλλαγές   είναι ακόμα  μακριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *