Samsung Galaxy Unpacked: θα λάβει χώρα σε απευθείας σύνδεση στις 11 Αυγούστου

Samsung Galaxy Unpacked: θα λάβει χώρα σε απευθείας σύνδεση στις 11 Αυγούστου

Η Samsung μόλις ανακοίνωσε αυτό που φαίνεται ότι θα είναι το  zillionth για αυτό το έτος. Η εταιρεία μόλις έστειλε προσκλήσεις για το Galaxy Unpacked για της 11 Αυγούστου στις 10πμ ET και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μόνο στο διαδίκτυο. 

Τα τελευταία χρόνια, ο Αύγουστος είναι ο μήνας όπου η  Samsung κυκλοφορεί τη σειρά Note των κινητών τηλεφώνων υψηλής ισχύος. Αυτή τη φορά, ωστόσο, πολλές αναφορές έχουν δείξει ότι δεν θα υπάρχει νέα έκδοση. Αυτό έχει γίνει πιο πιθανό τώρα, αφού η εταιρεία έφερε την υποστήριξη Pen στα ναυαρχίδα Galaxy S21 της φέτος. Η γραφίδα υπήρξε σήμα κατατεθέν της γραμμής Note από τη σύλληψή της και διακρίνει τη σειρά από τα αδέλφια της με το σήμα S. 

Samsung inviteSamsung

Αντί για μια νέα έκδοση, είναι πιο πιθανό να δούμε νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα, όπως συνέχεια στο Z Flip και Z Fold 2 με βάση την πρόσκληση. Η Samsung παρουσίασε πιο ευέλικτες οθόνης τον Μάιο, και παρόλο που μπορεί να είναι πολύ πρόσφατο αυτό , η εταιρεία συνεχίζει σαφώς να εργάζεται πάνω στην τεχνολογία. Η Samsung επίσης επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει ένα νέο Galaxy Watch σε αυτό το Unpacked και ότι η συσκευή θα διαθέτει μια έκδοση του Wear OS που συν-μηχανίστηκε με την Google. Υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα η Samsung να κάνει ντεμπούτο σε νέα ακουστικά αφού το “Galaxy Buds 2” έχει διαρρεύσει twice αυτό το μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *