Η Samsung συνεργάζεται με την CJ ENM για την κατασκευή του πρώτου στούντιο εικονικής παραγωγής

Η Samsung συνεργάζεται με την CJ ENM για την κατασκευή του πρώτου στούντιο εικονικής παραγωγής

Η  Samsung δήλωσε ότι συνεργάζεται με την κορυφαία ομάδα ψυχαγωγίας και μέσων ενημέρωσης της Ασίας, CJ ENM, για την κατασκευή ενός στούντιο  εικονικής παραγωγής για να διευθύνει τη μελλοντική παραγωγή περιεχομένου βίντεο. Αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση της παγκοσμίου φήμης παραγωγής περιεχομένου ταινιών και τηλεοπτικών σειρών CJ ENM και της επαναστατικής τεχνολογίας Micro LED της Samsung.

Το προσαρμοσμένο στούντιο  εικονικής παραγωγής του CJ ENM που πρόκειται να ανοίξει στο Paju της Κορέας αργότερα φέτος θα αποκτήσει την τελευταία τεχνολογία της Samsung, The Wall, μέσω αυτής της συνεργασίας. Αυτό θα βοηθήσει στην επίτευξη καινοτομιών σε εικονικές λύσεις παραγωγής και σε λειτουργίες παραγωγής περιεχομένου βίντεο.

Ο Πρόεδρος της Visual Display Business στη Samsung Electronics, John-hee Han δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την CJ ENM για τη δημιουργία ενός εικονικού στούντιο παραγωγής με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες οθόνης της Samsung. Με αυτήν τη συνεργασία, η Samsung ξεκινά μια νέα πρωτοβουλία βιομηχανικής παραγωγής εικονικής παραγωγής με τη δέσμευση να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που προσφέρουν το βέλτιστο περιβάλλον για παραγωγή περιεχομένου επόμενης γενιάς.

Η αρθρωτή τεχνολογία που υπάρχει στο The Wall επιτρέπει στους δημιουργούς να δημιουργούν ρυθμίσεις σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους, επιτρέποντας ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών εγκαταστάσεων ανάλογα με το σχεδιασμό του εσωτερικού στούντιο, όπως κυρτό ή κοίλο σχεδιασμό και εγκατάσταση οροφής. Το μοντέλο Wall 2021 (Όνομα μοντέλου: IWA) με τεχνολογία Micro LED βελτιώνει περαιτέρω την οπτική έκφραση μέσω εξαιρετικά βαθύ μαύρο και ευρείες γωνίες θέασης.

Η τελευταία τεχνολογία απεικόνισης του τεχνολογικού γίγαντα έχει μέγεθος πάνω από 1000 ίντσες και υποστηρίζει έως και 16k περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης. Για ακρίβεια, η τεχνολογία Frame Rate Sync μετριάζει τις διακοπές της οθόνης. Το τελευταίο μοντέλο διαθέτει ειδικούς ρυθμούς καρέ για παραγωγή στούντιο που επιτρέπει στους παραγωγούς να εκτελούν περιεχόμενο σε ρυθμούς καρέ όπως 23.976, 29.97 και 59.94Hz.

Ο διευθύνων σύμβουλος της CJ ENM, Ho-sung Kang δήλωσε:

Η στρατηγική συνεργασία με τη Samsung θα επιτρέψει στην CJ ENM να προωθήσει τη δημιουργία ενός νέου σταθμού παραγωγής περιεχομένου επόμενης γενιάς. Ενώ η CJ ENM επενδύει 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια σε περιεχόμενο ψυχαγωγίας, αναλαμβάνουμε το προβάδισμα στην κατασκευή ενός παγκόσμιου Νο 1 στούντιο παραγωγής για να γίνουμε μια παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία ψυχαγωγίας.

Η κύρια οθόνη στο εικονικό στούντιο παραγωγής θα έχει ύψος επτά μέτρων ή περισσότερο και διάμετρο 20 μέτρων και θα εγκατασταθεί σε οβάλ σχήμα που θα του δώσει την ψευδαίσθηση ενός άπειρου σκηνικού για παραγωγή περιεχομένου. Το στούντιο θα χρησιμοποιεί συνδεδεμένες κάμερες και οθόνες LED για την παραγωγή εικονικών ρυθμίσεων σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η καινοτόμος λύση όχι μόνο θα βοηθήσει στη μείωση της σύνθεσης εικόνων, αλλά θα μειώσει επίσης το κόστος και τον χρόνο παραγωγής επί τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *