Μεταφέρει η Microsoft τους κατόχους Chromebook στις εφαρμογές ιστού του Office μέσω Android;

Μεταφέρει η Microsoft τους κατόχους Chromebook στις εφαρμογές ιστού του Office μέσω Android;

Το Microsoft Office ανακατευθύνει τώρα ορισμένα άτομα με Chromebook στις εφαρμογές ιστού του Office. Όπως ανέφεραν τα WindowsUnited, όταν ορισμένοι χρήστες προσπαθούν να ανοίξουν μια έκδοση Android μιας εφαρμογής Office σε ένα Chromebook, ανακατευθύνονται στην έκδοση ιστού της ίδιας εφαρμογής. Μόνο ορισμένα άτομα με Chromebook ανακατευθύνονται αυτήν τη στιγμή. Δεν είναι σαφές εάν η Microsoft σκοπεύει να μετεγκαταστήσει όλους ή εάν αυτό είναι μόνο σε δοκιμές.

Τα καλύτερα Chromebook επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη σουίτα του Microsoft Office με δύο τρόπους. Σε Chromebook που υποστηρίζουν εφαρμογές Android, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν οποιαδήποτε από τις εφαρμογές Microsoft Office μέσω του Google Play Store. Εναλλακτικά, οποιοδήποτε Chromebook μπορεί να έχει πρόσβαση στο Office μέσω του ιστού.

 Οι εφαρμογές Android σε Chromebook δεν παρέχουν πάντα μια ομαλή εμπειρία. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν περισσότερους πόρους συστήματος από τις εφαρμογές ιστού. Εάν η Microsoft είναι ικανοποιημένη με τις εφαρμογές ιστού του Office, μπορεί να προτιμά να σπρώχνει τα άτομα στον ιστό αντί να αφήνει τους χρήστες να έχουν μια βέλτιστη εμπειρία με εφαρμογές Android.

Όταν ανακατευθύνεται, η εφαρμογή Office λέει ότι οι εφαρμογές ιστού παρέχουν την καλύτερη και πιο ενημερωμένη εμπειρία για το Office.

Ο Richard Devine εξηγεί στονμας οδηγόσχετικά με τον τρόπο χρήσης του Office σε Chromebook ότι οι εφαρμογές ιστού είναι εξίσου καλές με τις εφαρμογές Android. Έρχονται επίσης με το πλεονέκτημα ότι δεν καταλαμβάνουν χώρο στη συσκευή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *