Το Twitter έχει θέσει ξανά σε παύση τις εφαρμογές επαλήθευσης

Το Twitter έχει θέσει ξανά σε παύση τις εφαρμογές επαλήθευσης

Το Twitter σταμάτησε για άλλη μια φορά προσωρινά να δέχεται νέες εφαρμογές επαλήθευσης από τους χρήστες. Αυτή η τελευταία παύση ακολουθεί τη διαδικασία άνοιξε στο κοινό τον Μάιο και στη συνέχεια την έκλεισε οκτώ ημέρες αργότερα.

Εκείνη την εποχή, η εταιρεία δήλωσε ότι το έκανε επειδή «έβαζε» αιτήματα επαλήθευσης. Χρειάστηκε μέχρι τον Ιούνιο για να διευθετήσει το Twitter. Αυτή τη φορά, η εταιρεία έχει μια πιο ενθαρρυντική δικαιολογία. Είπε ότι χρειάζεται χρόνος για την εφαρμογή τροποποιήσεων τόσο στη διαδικασία εφαρμογής όσο και στη διαδικασία αναθεώρησης, αλλά σταμάτησε να περιγράφει λεπτομερώς τη δουλειά που κάνει.

Φανταζόμαστε ότι αυτή η τελευταία παύση έχει επίσης να κάνει με το γεγονός ότι το Twitter επαλήθευσε σύντομα έναν ψεύτικο λογαριασμό Cormac McCarthy. Σύμφωνα με τους κανόνες δημόσιας επαλήθευσης της εταιρείας, ένας κάτοχος λογαριασμού καλείται να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία όπως μια κρατική ταυτότητα για να αποδείξει ότι είναι αυτό που λέει. Ο κάτοχος του ψεύτικου λογαριασμού McCarthy προφανώς δεν το έκανε αυτό.

«Για όσους περίμεναν, γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό», ανέφερε το Twitter. «Θέλουμε να διορθώσουμε τα πράγματα σωστά και εκτιμούμε την υπομονή σας». Όπως και πριν, η εταιρεία δεν έχει πει πότε σχεδιάζει να αρχίσει να λαμβάνει ξανά εφαρμογές. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *