Το DTS θα ενσωματώσει τα ηχεία της τηλεόρασης στις ρυθμίσεις ήχου surround WiFi

Το DTS θα ενσωματώσει τα ηχεία της τηλεόρασης στις ρυθμίσεις ήχου surround WiFi

To DTS βρήκε έναν τρόπο να ενσωματώσει τα ηχεία της τηλεόρασης σε μια ρύθμιση ήχου surround. Το σύστημα Play-Fi Home Theater συνδέει τηλεοράσεις με εξωτερικά ηχεία μέσω WiFi. Οι πρώτες συμβατές τηλεοράσεις θα πρέπει να φτάσουν στο τρίτο τρίμηνο του 2021 .

Η εταιρεία λέει ότι το Play-Fi Home Theater δεν θα απαιτεί από τους κατασκευαστές ή τους πελάτες να προσθέσουν πρόσθετο υλικό στις τηλεοράσεις τους. Εάν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης, μπορείτε ακόμα να εξάγετε ασύρματα τον ήχο του κεντρικού καναλιού σε μια συμβατή γραμμή ήχου ή μπροστινά ηχεία. Το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα στον αριθμό των ηχείων που συνδέετε στην τηλεόραση και μπορείτε να ρυθμίσετε τη ρύθμισή σας με περισσότερα ηχεία αργότερα.

Το σύστημα, το οποίο βασίζεται στο μακροχρόνιο της  πρωτόκολλο Play-Fi DTS, μπορεί να συνδέσει πολλά άλλα ηχεία, συμπεριλαμβανομένων έως και δύο υπογούφερ, για ήχο surround. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε ήχο από την τηλεόρασή σας αλλού στο σπίτι σας εάν έχετε ρυθμίσει πολλαπλούς χώρους. Επιπλέον, μπορείτε να ακούτε ήχο από την τηλεόρασή σας μέσω ακουστικών μέσω μιας εφαρμογής. 

Η προσέγγιση Play-Fi Home Theater δεν είναι εντελώς καινούργια. Η Sony επέτρεψε στους πελάτες να χρησιμοποιούν ενσωματωμένα ηχεία συμβατών τηλεοράσεων ως κεντρικό κανάλι ρύθμισης του ήχου τους για λίγο. Ο ανταγωνισμός είναι σχεδόν πάντα καλό πράγμα, και αν το DTS μπορεί να μειώσει το εμπόδιο κόστους για τον ήχο πολλαπλών καναλιών με το σύστημά του, τόσο το καλύτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *