Το Samsung Galaxy S21 FE εμφανίζεται σε λεπτομερή μοντέλα 3D

Το Samsung Galaxy S21 FE εμφανίζεται σε λεπτομερή μοντέλα 3D

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του περυσινού Samsung Galaxy S20 FE εμφανίστηκε σε ένα σύνολο λεπτομερών τρισδιάστατων μοντέλων που μοιράστηκε ο Evan Blass. Το leakster μας δίνει μια ματιά στο λευκό, πράσινο, γκρι, ιώδες και μπλε χρώματα του Galaxy S21 FE από όλες τις οπτικές γωνίες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά κάθε μοντέλο από τον σύνδεσμο προέλευσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο σχεδιασμός ακολουθεί τα βήματα της σειράς Galaxy S21 με μια μεγάλη προεξέχουσα κάμερα που μεταμορφώνεται στο πλαϊνό πλαίσιο του τηλεφώνου. Η μεγάλη διαφορά εδώ είναι ότι το πίσω κάλυμμα του τηλεφώνου και το χτύπημα της κάμερας μοιράζονται τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων.

Με βάση τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες, το Galaxy S21 FE θα φέρει οθόνη SuperAMOLED 6,4 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, chipset Snapdragon 888/Exynos 2100 με 6/8GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο.

Samsung Galaxy S21 FE in White – Download Free 3D model by Evan.Blass [d67f3d9] – Sketchfab

Το τμήμα φωτογραφικών μηχανών λέγεται ότι διαθέτει κύριο πρόγραμμα λήψης 32MP δίπλα σε ένα ultrawide snapper 12MP και μια μονάδα τηλεφακού 8MP. Από άποψη μπαταρίας, θα πρέπει να κοιτάμε μια κυψέλη 4.500 mAh με φημολογούμενη υποστήριξη φόρτισης 45W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *