Η Google έχει ήδη διακόψει τα Pixel 5 και Pixel 4a   5G

Η Google έχει ήδη διακόψει τα Pixel 5 και Pixel 4a 5G

Η Google μόλις κυκλοφόρησε το εξαιρετικό και σχετικά φθηνό Pixel 5a και η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Έτσι θα μπορούσατε εύκολα να μαντέψετε ότι το Pixel 5 δεν είναι απαραίτητο πια. Σύμφωνα με μια δήλωση που έλαβε η  Google σταματάει πώληση του Pixel 5 καθώς και του Pixel 4a 5G. 

«Με τις τρέχουσες προβλέψεις μας, αναμένουμε ότι το Google Store στις ΗΠΑ θα σταματήσει τις πωλήσεις για το Pixel 4a (5G) και το Pixel 5 τις επόμενες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Pixel 5a (5G). Το Pixel 5a (5G) είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους πελάτες και προσφέρει πολύτιμες αναβαθμίσεις υλικού σε σύγκριση με το Pixel 4a (5G), όλα σε χαμηλότερη τιμή », δήλωσε η Google  .

Στο κατάστημα της Google στις ΗΠΑ, και τα δύο τηλέφωνα εμφανίζονται ως εξαντλημένα αυτήν τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι τα μόνα τηλέφωνα Pixel που διατίθενται αυτήν τη στιγμή είναι το Pixel 5a (το οποίο δεν φτάνει μέχρι τις 26 Αυγούστου) και το Pixel 4a, το οποίο δεν διαθέτει 5G   Και δεδομένου ότι το Pixel 5a πωλείται μόνο στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, τουλάχιστον για αρχή, η Google θα μείνει χωρίς τηλέφωνο με δυνατότητα 5G σε άλλες αγορές μέχρι να φτάσει το Pixel 6. 

Αυτή η κατάσταση πιθανότατα θα διορθωθεί σύντομα – η Google ανακοίνωσε το Pixel 5 στις 30 Σεπτεμβρίου πέρυσι, οπότε φαίνεται πιθανό ότι θα έχουμε μια επίσημη αποκάλυψη του Pixel 6 κάπου τον επόμενο μήνα, επίσης. Τα τηλέφωνα Pixel της Google δεν έχουν πουληθεί ποτέ ακριβώς σαν gangbusters, αλλά είναι ακόμα κάπως εκπληκτικό να τα βλέπουμε να τραβούν το Pixel 5 τόσο γρήγορα σε περιοχές όπου δεν βλέπουν το 5α. Αλλά δεδομένου ότι η Google δείχνει ήδη τον διάδοχο του Pixel 5, οι πιθανότητες είναι καλές ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα περίμεναν αυτόν τον επιπλέον μήνα για να αποκτήσουν την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Ως το πρώτο τηλέφωνο με το προσαρμοσμένο πυρίτιο της Google, είναι σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρον από το κάπως παλαιότερο Pixel 5, ούτως ή άλλως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *