Η Honor ξεπερνά την Apple και την Xiaomi για να γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κίνα τον Ιούλιο.

Η Honor ξεπερνά την Apple και την Xiaomi για να γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κίνα τον Ιούλιο.

H CINNO Research δημοσίευσε την ανάλυσή της για την αγορά smartphone στην Κίνα και οι αριθμοί δείχνουν έναν μεγάλο νικητή – την Honor. Η νέα ανεξάρτητη εταιρεία ανέβηκε στην τρίτη θέση στην εγχώρια αγορά της με 4 εκατομμύρια πωλήσεις smartphone τον Ιούλιο, ξεπερνώντας την Xiaomi (3,9 εκατομμύρια) και την Apple (3 εκατομμύρια).

Η Oppo διατήρησε το προβάδισμα με 5,6 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ η vivo μετέφερε 5,3 εκατομμύρια τηλέφωνα. Ωστόσο, ο μήνας ήταν σχετικά μη εντυπωσιακός σε ετήσια βάση. Η ασιατική χώρα είδε να λανσάρονται μόνο 26 νέα μοντέλα, μείωση 38,1% και από αυτά μόνο 11 ήταν ενεργοποιημένα με 5G.

Οι κινεζικές εταιρείες θα λανσάρουν νέες συσκευές τον Αύγουστο για να αντιμετωπίσουν την άφιξη του νέου iPhone, που αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Μιλώντας για το 5G, οι εταιρείες έχουν καταφέρει να στείλουν σχεδόν 29 εκατομμύρια συσκευές, εκ των οποίων σχεδόν 23 εκατομμύρια με δυνατότητες επόμενης γενιάς. Οι συνολικές αποστολές αυξήθηκαν 28,6%, αλλά πιο εντυπωσιακή, η αγορά 5G αυξήθηκε 79,6%.

Το συνολικό ποσό των συσκευών με δυνατότητα 5G φτάνει τώρα τα 400 εκατομμύρια – αυτό είναι περισσότερο από όλους τους χρήστες τηλεφώνων σε τεράστιες αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *