Πότε θα κυκλοφορήσει το Huawei nova 9

Πότε θα κυκλοφορήσει το Huawei nova 9

Τον περασμένο μήνα είδαμε το Huawei RTL-AL00 στο TENAA και σήμερα η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα smartphone nova 9. Η νέα σειρά θα ανακοινωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στην Κίνα, δανειζόμενη το σχέδιο διπλού κύκλου από τις ναυαρχίδες P50.

Η σειρά nova είναι η μεσαία λύση για τη Huawei και είναι η πιο δημοφιλής στη χώρα καταγωγής της. Κάθε γενιά έχει πολλαπλές συσκευές, με το nova 8 να έχει τουλάχιστον επτά διαφορετικά τηλέφωνα στη σειρά του.

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού του smartphone nova 9 και οποιασδήποτε ναυαρχίδας P50 είναι η τοποθέτηση της κάμερας στους κύκλους. Ο κύριος σκοπευτής θα είναι στην κορυφή με ένα χρωματιστό δαχτυλίδι γύρω του και θα υπάρχουν τρεις ακόμη σκοπευτές στο κάτω μέρος, με ένα φλας LED να συμπληρώνει το σχέδιο.

Huawei nova 9 will arrive on September 23

Αυτό το  τηλέφωνο στη φωτογραφία είναι πιθανό έρχεται με OLED panel και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων UD και σίγουρα θα τρέχει το HarmonyOS. Είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι θα τρέξει ένα chipset 5G αφού το λανσάρισμα είναι στην Κίνα όπου η ζήτηση για συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς αυξάνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *