Η Apple αναφέρει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone στην κατάθεση MagSafe FCC

Η Apple αναφέρει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone στην κατάθεση MagSafe FCC

Η Apple μπορεί να ετοιμάζεται να λανσάρει τέσσερα νέα iPhone στην επόμενη εκδήλωση που αναμένεται να συμβεί κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Γνωστοί ιστότοποι εντόπισαν μια FCC που υπέβαλε αίτηση για αναθεωρημένο MagSafe φορτιστή και ενώ δεν αναφέρει πώς βελτιώνεται η νέα έκδοση σε σχέση με την προηγούμενη, το έγγραφο περιλαμβάνει τις πληροφορίες δοκιμής της συσκευής. Προφανώς, ο τεχνολογικός γίγαντας το δοκίμασε σε τέσσερα αντικείμενα “New Phone”, καθώς και σε τέσσερις συσκευές “παλαιού τύπου”.

Η εταιρεία απαριθμεί τα μοντέλα A2176, A2172, A2341 και A2342, συγκεκριμένα, τα οποία αντιστοιχούν στα iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max, αντίστοιχα. Η Apple αποκάλυψε τους αριθμούς μοντέλων των επερχόμενων iPhone όταν τους καταχώρησε στη βάση δεδομένων της ΕΟΚ. Δυστυχώς, αυτή η κατάθεση FCC δεν προσδιορίζει τα τέσσερα στοιχεία “Νέο τηλέφωνο” που χρησιμοποίησε για δοκιμή, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι οι άμεσοι διάδοχοι της τρέχουσας γενιάς.

Μια φήμη για το iPhone 13 που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος είπε ότι η συσκευή θα έχει ένα ισχυρότερο σύνολο μαγνητών στο πίσω μέρος για τον φορτιστή MagSafe. Θα μάθουμε εντός μηνός αν αυτό είναι αλήθεια – το επόμενο event iPhone της Apple θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία για αυτό το συντομότερο σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *