Πότε θα παρουσιάσει η Apple το iPhone 13

Πότε θα παρουσιάσει η Apple το iPhone 13

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να μάθετε περισσότερα για το iPhone 13 – και όχι μόνο. Η Apple ανακοίνωσε μια εκδήλωση “California Streaming” στις 14 Σεπτεμβρίου στις   1PM Eastern . Η πρόσκληση δεν προσφέρει πολλές ενδείξεις, αλλά υπάρχουν πολλές φήμες για το τι μπορείτε να περιμένετε για το νέο iPhone και άλλες συσκευές που ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Το iPhone 13 (ή όπως αλλιώς θα μπορούσε να ονομαστεί) είναι μια λεπτή εξέλιξη του iPhone 12. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει μια μικρότερη εγκοπή και μια οθόνη πάντα ανοιχτή, η οποία μπορεί να ανεβαίνει έως και 120Hz. Μπορεί επίσης να δείτε βελτιωμένες κάμερες σε όλη τη γραμμή, με βελτιωμένους αισθητήρες εξαιρετικά ευρείας οθόνης και περισσότερη σταθεροποίηση. Θα περιλαμβάνει την φαινομενικά υποχρεωτική αναβάθμιση του τσιπ (A15?) Και μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία, αν και η φημολογούμενη υποστήριξη δορυφορικών κλήσεων ενδέχεται να περιορίζεται στη χρήση έκτακτης ανάγκης σε ορισμένες περιοχές.

Όσο για τα υπόλοιπα; Ένα Apple Watch Series 7 μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το νέο iPhone, αθλητικές επανασχεδιασμένες θήκες και μεγαλύτερες οθόνες, καθώς και βελτιωμένη απόδοση και ασύρματη τεχνολογία. Μπορεί επίσης να δείτε ενημερωμένα iPad, συμπεριλαμβανομένου ενός πιθανού επανασχεδιασμού iPad mini. Ενδέχεται να φτάσουν και νέα AirPods. Ωστόσο, μην υπολογίζετε να βλέπετε νέους Mac – ενώ τα νέα MacBook Pro και Mac mini μοντέλα ενδέχεται να είναι στα σκαριά αυτό το φθινόπωρο, ενδέχεται να μην εμφανιστούν μέχρι αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *