Η Nintendo μείωσε  σημαντικά την τιμή του Switch στην Ευρώπη

Η Nintendo μείωσε σημαντικά την τιμή του Switch στην Ευρώπη

Η Nintendo μείωσε επίσημα την προτεινόμενη λιανική τιμή του βασικού μοντέλου Switch στην Ευρώπη,  ελπίζοντας να ακολουθήσει μια παρόμοια πτώση στις ΗΠΑ. Είναι τώρα διαθέσιμο για 260 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο ή 300 € (έως 270 € στη Γαλλία) αλλού στην Ευρώπη, αντί για το προηγούμενο  280 (330 €), στο επίσημο κατάστημα της Nintendo.

“Η Nintendo της Ευρώπης αλλάζει την ευρωπαϊκή τιμή συναλλαγών της κονσόλας Nintendo Switch σε λιανοπωλητές”, δήλωσε εκπρόσωπος σε δήλωσή του στο Eurogamer. “Πάνω από τεσσεράμισι χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το Nintendo Switch συνεχίζει να έχει ισχυρή δυναμική πωλήσεων στην Ευρώπη. Αφού σταθμίσει προσεκτικά διάφορους παράγοντες, όπως τις συναλλαγματικές ισοτιμίες στην Ευρώπη και την επερχόμενη κυκλοφορία του Nintendo Switch – OLED Model, αποφασίσαμε ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε την ευρωπαϊκή τιμή συναλλαγών του Nintendo Switch ».

Η  πτώση των τιμών των ΗΠΑ για τη μονάδα βάσης φημολογείται με την έκδοση  OLED Switch θα φτάσει στις 8 Οκτωβρίου. Το νέο μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερη OLED οθόνη 7 ιντσών, 720p με μικρότερα περιθώρια, νέα βάση στήριξης, θύρα ethernet και βελτιώσεις ηχείων, αν και κανένα άλλο αναβαθμισμένο ανταλλακτικό. Με όλα τα άλλα αμετάβλητα, η χαμηλότερη τιμή καθιστά το βασικό μοντέλο μια σχετικά καλή συμφωνία. 

«Κάναμε την αλλαγή τιμής πριν από την κυκλοφορία του Nintendo Switch – OLED Model, έτσι ώστε οι διαφορές τιμών μεταξύ κάθε μοντέλου στο κανάλι λιανικής της Nintendo, το My Nintendo Store, να είναι αυτό που η Nintendo κρίνει ότι είναι κατάλληλο για το δικό της κατάστημα», δήλωσε η Nintendo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *