100 εκατομμύρια συσκευές έχουν ενημερωθεί στο HarmonyOS 2.0

100 εκατομμύρια συσκευές έχουν ενημερωθεί στο HarmonyOS 2.0

Πριν από δέκα ημέρες το HarmonyOS 2.0 της Huawei έφτασε τα 90 εκατομμύρια χρήστες, τώρα η εταιρεία έχει φτάσει σε ένα ακόμη ορόσημο-100 εκατομμύρια συσκευές έχουν ενημερωθεί στο εσωτερικό λειτουργικό σύστημα. Αυτές οι συσκευές λειτουργούσαν παλαιότερα Android, αλλά οι ιδιοκτήτες τους επέλεξαν να το αφήσουν πίσω.

Αυτή τη στιγμή η Huawei στρατολογεί beta testers για το 6ο κύμα ενημερώσεων Android-to-Harmony. Είναι αυτές οι ενημερώσεις που κάνουν τον αριθμό των χρηστών του Harmon να ανεβαίνει τόσο ξαφνικά. Η εταιρεία σχεδιάζει να 100 περίπου συσκευέςμεταφέρει, μια διαδικασία που θα συνεχιστεί έως το 2022.

Επί του παρόντος το σύνολο είναι 106, εκ των οποίων τα 75 είναι τηλέφωνα όπως οι σειρές P40, Mate 40 και Mate 30. Παλαιότερες ναυαρχίδες όπως οι σειρές P20 και Mate 10 καθώς και οι nova 5i και 4e προσχώρησαν πρόσφατα στο πάρτι. Η Huawei προσθέτει περισσότερα μοντέλα στη δημόσια δοκιμή beta ενώ εκτελεί εσωτερική δοκιμή για ακόμη περισσότερες συσκευές.

Λάβετε υπόψη ότι ο αριθμός των 100 εκατομμυρίων μετράει μόνο τις συσκευές που ενημερώθηκαν στο λειτουργικό σύστημα Huawei, υπάρχουν νεότερα τηλέφωνα, tablet και έξυπνα ρολόγια που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα. Επίσης, το HarmonyOS τροφοδοτεί άλλες έξυπνες συσκευές (π.χ. τηλεοράσεις) και gadget IoT, η τελευταία προσθήκη (πριν από μία ώρα) είναι ένας εκτυπωτής λέιζερ.

Το Harmony είναι περισσότερο μια πλατφόρμα παρά ένα λειτουργικό σύστημα, ένας από τους κύριους στόχους του είναι να εξασφαλίσει εύκολη διασυνδεσιμότητα μεταξύ διαφόρων συσκευών. Οι κατασκευαστές τρίτων μπορούν να ενσωματωθούν με την επωνυμία HarmonyOS Connect για να δημιουργήσουν συμβατές συσκευές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *