Το Huawei Mate 50 ενδέχεται να φτάσει τον Οκτώβριο

Το Huawei Mate 50 ενδέχεται να φτάσει τον Οκτώβριο

Από τον Ιούνιο, σύμφωνα με αναφορές ότι η Huawei δεν σχεδίαζε πλέον να κυκλοφορήσει άλλη ναυαρχίδα μετά τη P50 σειρά, η οποία κυκλοφόρησε τον Ιούλιο. Αναφέρθηκε και εικάζεται έντονα ότι η Huawei δεν θα κυκλοφορήσει μια σωστή σειρά Mate, πιθανότατα λόγω τόσο της απαγόρευσης ΗΠΑ-Huawei όσο και των περιορισμών της αλυσίδας εφοδιασμού.

Μια νέα έκθεση από έναν ανώτερο εμπειρογνώμονα της DSCC (Display Supply Chain Consultants) ισχυρίζεται ότι η ναυαρχίδα της σειράς Mate έχει προγραμματιστεί ακόμα για κυκλοφορία το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με τον ειδικό, Davin Naranjo, (μέσω της Fast Technology) η Huawei θα κυκλοφορήσει τη σειρά Mate 50 κάποια στιγμή τον Οκτώβριο.

Αυτή τη στιγμή έχει οριστεί  ένα event που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη της Αυστρίας στις 21 Οκτωβρίου στις 15:00 για την Huawei. Αν και η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ποια συσκευή σχεδιάζει να λανσάρει τον Οκτώβριο, είχαμε την εντύπωση ότι η Huawei επρόκειτο να λανσάρει τη σειρά P50 της παγκόσμιας αγοράς εκτός Κίνας

.

Το teaser της περασμένης εβδομάδας έδειξε μια συσκευή που φαίνεται να είναι το P50 Pro, αλλά η έκθεση αμφισβητεί αν θα μπορούσε να είναι η επερχόμενη σειρά Mate. Με μια πιο προσεκτική επιθεώρηση, το χαμηλότερο σημείο του πρόσφατου teaser της κάμερας είναι πάνω από το ρυθμιστικό έντασης, το οποίο δεν ταιριάζει με τη σειρά P50, κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να είναι εντελώς νέο τηλέφωνο.

Ανεξάρτητα από το αν θα φτάσει ή όχι, η διαθεσιμότητα μιας νέας σειράς Mate μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένη. Σε αυτό το σημείο δεν γνωρίζουμε ποιες εκθέσεις να πιστέψουμε. Μπορούμε μόνο να περιμένουμε μέχρι τις 21 Οκτωβρίου για να δούμε τι σχεδιάζει η Huawei για τις παγκόσμιες αγορές.

Δεν είναι πολλά γνωστά για την αισθητική και τον σχεδιασμό της σειράς Mate εκτός από το πρόσφατο teaser, αλλά αναμένουμε να δούμε μια κάμερα παρόμοια ή βελτιωμένη σε σχέση με τη σειρά Huawei P50. Η δυνατότητα για τσιπ Qualcomm είναι επίσης δυνατή, καθώς η Huawei κατάφερε να στείλει το P50 βανίλιας μοντέλομε τον Snapdragon 888.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *