Η Microsoft αναφέρει λεπτομερώς τις δυνατότητες που προστίθενται στις εφαρμογές του Microsoft 365 τον Σεπτέμβριο

Η Microsoft αναφέρει λεπτομερώς τις δυνατότητες που προστίθενται στις εφαρμογές του Microsoft 365 τον Σεπτέμβριο

Όπως συμβαίνει κάθε μήνα, η Microsoft περιγράφει μια σειρά από δυνατότητες που έχουν καταφέρει να φτάσουν στη σουίτα εφαρμογών Microsoft 365 αυτό τον μήνα. Ενώ μερικοί μήνες έφεραν έναν τεράστιο αριθμό αλλαγών και προσθηκών, μερικοί ήταν σταδιακοί. Οι βελτιώσεις για τον Σεπτέμβριο είναι τέτοιες, καθώς υπάρχουν μικρές αλλά χρήσιμες βελτιώσεις που κάνουν την υπηρεσία. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν νέες ζωντανές γλώσσες υπότιτλων για ομάδες, δυνατότητες συν-συγγραφής για κρυπτογραφημένα έγγραφα του Office στην επιφάνεια εργασίας και πολλά άλλα.

Η πρώτη από τις βελτιώσεις έρχεται στο Teams, τη δημοφιλή υπηρεσία συνεργασίας της εταιρείας Redmond. Η εταιρεία προσθέτει επιπλέον γλώσσες στη λειτουργία υπότιτλων και μεταγραφής, μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για όσους βασίζονται στην ικανότητα λήψης σημειώσεων μετά τη συνάντηση ή σε άτομα με ανάγκες προσβασιμότητας. Οι γλώσσες που προστέθηκαν περιλαμβάνουν Γερμανικά, Πορτογαλικά (Βραζιλία), Ιαπωνικά, Χίντι και πολλά άλλα, φέρνοντας συνολικά 27 νέες γλώσσες.

Μια άλλη προσφορά συνεργασίας που δέχεται λίγη αγάπη είναι η Yammer, η οποία τώρα ενσωματώνεται με τα θέματα Viva για βελτιωμένη ανταλλαγή γνώσεων και διαχείριση πληροφοριών εντός ενός οργανισμού. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες με άδεια θα έχουν πρόσβαση στις πλήρεις εμπειρίες του Viva Topics, συμπεριλαμβανομένων των καρτών θεμάτων και άλλα. Μπορείτε να διαβάσετε το λεπτομερές ιστολόγιο εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας.

Ακολουθούν βελτιώσεις στο Word, Excel και PowerPoint. Η εταιρεία προσθέτει τη δυνατότητα στους χρήστες του Microsoft 365 να συν-συγγραφούν κρυπτογραφημένα έγγραφα με ετικέτες ευαισθησίας-που δημιουργήθηκαν μέσω της Microsoft Information Protection (MIP)-απευθείας από την επιφάνεια εργασίας, μια δυνατότητα που ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο στον ιστό. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλοι οι συγγραφείς θα πρέπει να χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη έκδοση των εφαρμογών στα Windows ή το macOS για να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα.αναλυτική Μπορείτε να βρείτε τηντεκμηρίωση εδώ.

Οι χρήστες του Visio στο διαδίκτυο λαμβάνουν επίσης μια έξυπνη νέα δυνατότητα με τη μορφή προσθήκης πλήρους παλέτας χρωμάτων για αντικείμενα στα διαγράμματα. Οι επιλογές Πρόσφατα χρώματα και περισσότερα χρώματα προσφέρουν στους χρήστες πρόσθετη δυνατότητα επιλογής από πρόσφατα χρησιμοποιημένα χρώματα ή προσαρμοσμένα χρώματα – χρησιμοποιώντας τιμές RGB ή HEX – από την παλέτα, αντίστοιχα.

Η τελευταία ενημέρωση γίνεται για διαχειριστές πληροφορικής για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν και να διαχειριστούν νέα λειτουργικά συστήματα. Με τα Windows 11 στη γωνία, η υπηρεσία ανάλυσης τελικών σημείων στο Microsoft Endpoint Manager φέρνει μια νέα μέτρηση των Windows για τη διαχείριση συσκευών σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Η εταιρεία διευκολύνει επίσης τους χρήστες του Endpoint Manager να διαχειρίζονται συσκευές iOS 15 και macOS 12 την πρώτη μέρα, με τις πρώτες να έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Ενώ αυτό το μήνα οι ενημερώσεις ήταν μικρές, αναμένεται να δούμε πολύ περισσότερα τους επόμενους μήνες καθώς η εταιρεία αναμένεται να πραγματοποιήσει τη δεύτερη επανάληψη της διάσκεψης Ignite τον Νοέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *